Sari la conținut

[FOTBAL] Ce spune Gigi Becali despre transferul lui David Miculescu la FCSB


PlayZeeK. # GFX

Postări Recomandate

David Miculescu (20 de ani) a fost unul dintre cei mai curtați fotbaliști din Liga 1 în această iarnă, însă atacantul de la UTA a rămas în cele din urmă la formația arădeană.MCZoPTYzNiZoYXNoPTA1NTE4MTI2N2U0MzZmM2I5

Ce spune Gigi Becali despre transferul lui David Miculescu la FCSB

Miculescu a reprezentat una dintre țintele lui Gigi Becali în ultima perioadă de "mercato", însă suma cerută de arădeni în schimbul atacantului nu a fost pe placul afaceristului. Întrebat despre șansele ca David Miculescu să ajungă în cele din urmă la FCSB, patronul "roș-albaștrilor" a oferit un răspuns ferm.

"Deocamndată nu. A fost atunci când am dat 500 de mii si ei au cerut un milion. Eu un milion nu dau", a spus Gigi Becali, potrivit Pro Arena.

FCSB nu a fost singura care s-a interesat de serviciile lui Miculescu, astfel că Sassuolo, Orlando City și FC Charlotte au intrat și ele pe fir pentru transferul românului.

David Miculescu rămâne la Arad, cel puțin până la finalul acestui sezon

În ciuda interesului din străinătate, Miculescu a decis să continue la UTA. 

"Nu pot să zic că îmi pare rău, asta este, acum sunt aici. Și aici e o atmosferă frumoasă la meciuri. Am văzut și eu câteva poze de la meciul lor (n.r - al lui Charlotte FC) și cam atât.

Puțin mă gândesc, erau niște jucători extraordinari acolo, dar acum sunt aici și nu mă mai gândesc la alte echipe sau alt campionat. Acum, sincer, chiar nu mă gândesc.

Până în vară vreau să rămân concentrat aici, să reușesc să înscriu mai multe, să am mai multe goluri, pase de gol și să-mi ajut echipa să termine sus, în primele două locuri și să câștigăm cele două baraje", a spus Miculescu, în cadrul unei conferințe de presă.

Un milion de euro este cota de piață a lui David Miculescu, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.com

33 de meciuri și opt goluri a reușit atacantul arădenilor în actualul sezon

Etichete: gigi becali , uta arad , transfer fcsb , david miculescu

Sursa

 

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate