LCS PREMIUM Andt. Posted April 2, 2022 LCS PREMIUM Posted April 2, 2022 Nume : @Andrei#1337 Care este sugestia/propunerea dumneavoastră? : Gradele mai mari sa poata da tag la un grad ( @Members - toti membri primesc o notificare ca au fost mentionati intr-un topic ) @Members , @Addicted Members , @Elite Members, @Premium Mebers, @GFX Designers, @Staff TS3 ,@Scripters ,@Manager Server, @Junior Moderators,@Moderators , @Global Moderators , @Administrators,@Fondator ( cred ca astea sunt toate ) Cum va ajuta această sugestie/propunere comunitatea? : Ar fi de folos la campanii forum,ts ,concursuri , in topicurile mai importante pe scurt .
b0rn0key Posted April 2, 2022 Posted April 2, 2022 Mai n ar zice rau, când ar fi vorba de un anunț general, decât sa se dea tag la toți, mai ușor ar fii, eu unu ii dau pro, părerea mea
FanTeziE.dLL Posted April 2, 2022 Posted April 2, 2022 Și așa te poate menționa după nume @FanTeziE.dLL de ex ,eu sunt contra,dor de incarca forumul.
LCS PREMIUM Alek @ CSGO Posted April 2, 2022 LCS PREMIUM Posted April 2, 2022 Salutare, Ideea ta este buna, ne-am gandit si noi in trecut la asta. Ideea e ca este vorba de un plugin, de altfel destul de scump dupa parerea mea si categoric nu isi merita banii, putem da tag separat cum a facut si @Pomarleanu in topicul cu sedinta pentru detinatorii de servere. Sper ca te-am lamurit pe cat posibil.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.