Sari la conținut

[FOTBAL] Mutarea surpriză plănuită de Rangers! Ianis Hagi ar putea fi pregătit de Ronald Koeman


jAN

Postări Recomandate

MzYmaGFzaD1lNTMwYzY3MGM4NDgzMzViMTI0NmNj

     Glasgow Rangers, formația la care evoluează Ianis Hagi, a rămas fără antrenor, după despărțirea de Steven Gerrard, cel care a ales să semneze cu echipa din Premier League, Aston Villa.

     După despărțirea de Steven Gerrard, în presa internațională au fost vehiculate mai multe nume de antrenori care ar putea prelua banca lui Rangers.

         Mutarea surpriză plănuită de Rangers! Ianis Hagi ar putea fi pregătit de Ronald Koeman

     Printre aceștia s-au numărat olandezul Giovanni van Bronckhorst, considerat principalul favorit să o preia pe Rangers, Russell Martin, actualul antrenor al lui Swansea, John Terry sau Frank Lampard.

     Totuși, potrivit Football Insider, pe lista lui Rangers se află și tehnicianul olandez, Ronald Koeman, cel care a fost demis recent de la FC Barcelona după seria de rezultate nesatisfăcătoare din acest sezon.

     Se pare că decizia finală îi aparține lui Ross Wilson, directorul sportiv al formației de pe Ibrox. Potrivit aceleiași surse, Wilson ar dori un antrenor cu nume, iar Ronald Koeman ar fi una dintre cele mai bune opțiuni.

     Totuși, fostul antrenor al Barcelonei este în competiție cu John Terry pentru banca lui Rangers.

        Steven Gerrard revine în Premier League

     Aston Villa era fără antrenor după demiterea lui Dean Smith. Echipa are cinci eșecuri consecutive în Premier League. Steven Gerrard (41 de ani) a semnat un contract pe trei ani și jumătate cu Aston Villa.

     Steven Gerrard o lasă pe Rangers pe primul loc în campionatul Scoției, cu un avans de patru puncte față de Celtic, după 13 runde.

     Fostul internațional englez era la Glasgow Rangers din 2018, fiind la prima experiență ca antrenor. În sezonul 2020-2021, a câștigat titlul în Scoția, fără nicio înfrângere.

      “Aston Villa este un club cu o istorie și tradiție bogată în fotbalul englez și sunt deosebit de mândru să devin noul antrenor. În discuțiile pe care le-am avut cu conducerea, am sesizat cât de ambițioase sunt planurile lor pentru acest club și abia aștept să îi ajut să realizeze obiectivele.

      Vreau să le mulțumesc celor de la Glasgow Rangers pentru că mi-au oferit oportunitatea să antrenez un club emblematic. Faptul că am contribuit la câștigarea titlului cu numărul 55 va avea un loc special în inima mea. Le urez jucătorilor, staff-ului și suporterilor toate cele bune”, a spus Steven Gerrard, pentru site-ul oficial de la Aston Villa.

 

sursa:digisport.ro

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate