Sari la conținut

[FOTBAL] Noua ”perlă” a lui Hagi are planuri mari: ”Vreau să câștig Cupa Mondială cu România!”


jAN

Postări Recomandate

PTYzNiZoYXNoPWNiNmM1NDBhMzNmNzU1NzNkNjMz

     Eduard Radaslavescu a fost eroul echipei naționalei U20 a României în meciul cu Cehia, 2-1, când a marcat golul victoriei cu o execuție de pus în ramă, iar Bogdan Lobonț l-a convocat din nou pentru acțiunea din luna noiembrie.

     În primele sale patru partide, echipa antrenată de Bogdan Lobonţ a învins Portugalia (2-1) în septembrie şi Cehia (2-1) în octombrie, ambele pe teren propriu, dar a pierdut categoric în deplasare cu Anglia (1-6, septembrie), respectiv cu Germania (0-4, octombrie).

  • România U20 se va duela cu Polonia (11 noiembrie, Stadionul ''Anghel Iordănescu'' - Voluntari, ora 18:00), ÎN DIRECT la Digi Sport 1, şi cu Italia (15 noiembrie, Stadio ''Enzo Ricci'' - Sassuolo, ora 15:00).

         Eduard Radaslavescu, ”perla” lui Hagi, are planuri mari de viitor: ”Vreau să câștig Cupa Mondială cu România”

     Jucătorul Farului abia a împlinit 17 ani, însă are planuri mari de viitor. Întrebat care este cea mai mare dorință a sa pe plan sportiv, mijlocașul a răspuns fără să stea pe gânduri: ”Să câștig Cupa Mondială cu România”. 

  • 25 de mii de euro este cota de piață a lui Eduard Radaslavescu, potrivit Transfermarkt.
  • 4 apariții a bifat mijlocașul Farului în Liga 1.

     La finalul partidei Farul - FCSB 0-1, Gică Hagi a scos în evidență prestația lui Radaslavescu și a declarat că tânărul său jucător a fost cel mai bun de pe teren, chiar dacă ”marinarii” au pierdut.

     "Cel mai bun jucător de pe teren a fost Radaslavescu, născut în 2004. Uitați-vă la meci, poate greșesc eu. Constant, nu a greșit mingi, a jucat în față, a dat pase bune. Mi-era teamă că e prea tânăr, dar uite că a dovedit, i-am spus și în vestiar asta", a spus Hagi.

 

sursa:Digisport.ro

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate