Sari la conținut

[FORBAL]Mircea Rednic, prima reacție despre preluarea lui Dinamo: "M-am săturat să tot iau echipe cu probleme. Nu stau la cotitură!"


eAgLe EyE HARDCORE

Postări Recomandate

Dinamo s-a despărțit recent de Dario Bonetti, deși nu și în acte, iar antrenor interimar la echipă a venit Sorin Colceag.

Conducerea "câinilor roșii" se află în căutarea unui antrenor care să scoată echipa din situația precară în care se află. După 9 etape, Dinamo este pe penultimul loc în Liga 1, cu doar 6 puncte.

Mircea Rednic, prima reacție despre posibila venire la Dinamo
Mircea Rednic, unul dintre cei care au fost vehiculați ca posibili înlocuitori ai italianului, a oferit o primă reacție în legătură cu zvonurile venirii sale la Dinamo. "Puriul" a explicat că discuțiile nu au intrat într-o fază avansată și și-a exprimat temerile legate de posibilitatea de a pierde iar bani la clubul bucureștean.

"Încă nu s-a discutat concret. În momentul în care mă vor contacta și vom discuta serios, să vedem ce vor, atunci vorbim. Cu domnul Badea am vorbit generalități. Nu mi s-a făcut o propunere concretă. Nu e corect să discutăm despre venirea mea la Dinamo în momentul de față. Trebuie să-și rezilieze contractul cu Bonetti, au pus antrenor interimar. Am mai pățit-o cu Claudiu Niculescu ultima oară și nu mai vreau să o pățesc, să se spună că Rednic stă la cotitură. Rednic nu stă la cotitură.

E un risc pentru imaginea mea, dar aici e vorba de Dinamo. Dacă nu era vorba despre Dinamo nici nu stăteam la discuții să preiau o echipă în situația asta în România. M-am săturat să tot iau echipe cu probleme. Și sportive, și financiare. Eu încerc să-i ajut și sportiv, și financiar, și cine cade de prost? Rednic. Și nu mi se pare corect. Asta e România! Dacă lucrurile nu vor ieși, iar se apucă unii să spună că Rednic e antrenor depășit. Așa s-a întâmplat și când am fost la Poli Iași.

Nu vreau să vorbesc despre lot. Nu trebuie să intrăm în amănunte. Cei care au făcut transferurile să și răspundă. Toți se dau dinamoviști când vin la Dinamo, dar toți își cer banii. Doar prostul de Rednic vine cu bani de acasă. Ultima oară am pierdut peste 100.000 de euro, cu prime și cu ce-am dat la club. Fanii mă vor pentru că pun suflet și pentru că sunt și antrenor. Pe unde am fost am demonstrat. Nu pot face însă tot timpul din rahat bici", a reacționat antrenorul.

Ionel Dănciulescu crede că Mircea Rednic e antrenorul perfect pentru Dinamo
Ionel Dănciulescu, fost fotbalist, antrenor și conducător la Dinamo, a transmis ce condiții ar trebui să îndeplinească viitorul tehnician al echipei și cine consideră că este antrenorul care poate scoate Dinamo din impasul în care se află, din punct de vedere sportiv.

”Îți trebuie un antrenor care să știe ce înseamnă Dinamo și care știe să gestioneze astfel de momente. E Mircea Rednic un antrenor care poate face asta”, a transmis Ionel Dănciulescu.

Dinamo vine după cinci înfrângeri consecutive fără gol marcat, dar Ionel Dănciulescu a transmis că echipa va reuși să depășească perioada complicată în momentul în care fotbaliștii nou veniți se vor pune la punct cu pregătirea fizică și vor atinge un nivel bun al ritmului de joc.

”Odată cu venirea acestor jucători, lotul arată bine, ca nume, dar jucătorii au nevoie de timp, de acomodare, să aibă ritm de joc. Într-o lună de zile, Dinamo va arăta altfel. E soluția cea mai la îndemână în acest moment”, a spus Ionel Dănciulescu.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate