Sari la conținut

[FOTBAL] Universitatea Craiova - FC Argeș, LIVE TEXT, ora 21:30, pe Digi Sport 1. Ouzounidis, duel cu Prepeliță în prima etapă din Liga 1


MAVERIK.

Postări Recomandate

Meciul Universitatea Craiova - FC Argeș va putea fi urmărit în direct pe Digi Sport 1 și pe site-ul digisport.ro, astăzi, de la ora 21:30.

ZGQ1MGEyZDIzMTNiNTcyNTBlMTg2MjkyMDA1.thu

Oltenii au început ”cu dreptul” noul sezon, câștigând Supercupa la penalty-uri, pe Arena Națională, în fața campioanei CFR Cluj, și se pregătesc de prima etapă a Ligii 1. Craiova va primi vizita celor de la FC Argeș.

Universitatea Craiova - FC Argeș, LIVE TEXT, ora 21:30, pe Digi Sport 1. Ouzounidis, duel cu Prepeliță în prima etapă din Liga 1

 

Este și ultimul ”test” pentru echipa lui Ouzounidis înainte de deplasarea în Albania, pentru meciul cu Laci, care se va disputa joi, 22 iulie, în cadrul turul doi al Conference League. În următoarea etapă din Liga 1, oltenii își vor măsura forțele cu FCSB, echipă care a remizat în prima etapă la Botoșani, scor 0-0.

„Totdeauna este loc de mai bine, dar suntem la început de sezon, am jucat numai un meci oficial şi este normal să nu fim la sută la sută, va veni şi vremea în care se vor vedea efectele cantonamentului. Va fi foarte greu pe trei fronturi, dar şi plăcut, fiindcă asta înseamnă că suntem în obiectiv pentru toate competiţiile.

Avem destule experienţe neplăcute din trecut cu aşa-zisele echipe mici, dar e clar că nu mai sunt echipe mici şi am avut destule surprize şi anul trecut.

 

Încă nu ne gândim la Europa, ci la meciul cu FC Argeş, este cel mai important, apoi vom avea timp să studiem adversarul din Conference League”, a declarat Mihai Bălașa, la conferința de presă premergătoare jocului cu piteștenii.

SURSA

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate