Sari la conținut

[FOTBAL] "Au inceput platile catre jucatori si angajati!" Fotbalistii lui Dinamo primesc si vesti bune de la suporterii-actionari! Cand sunt prezentate noile tricouri


.Alexander

Postări Recomandate

au-inceput-platile-catre-jucatori-si-angajati-fotbalistii-lui-dinamo-primesc-si-vesti-bune-de-la-suporterii_4_size6.jpg

Suporterii-acționari din DDB le-au dat o veste bună jucătorilor. 

După săptămâni bune în care s-au plâns de situația de la club și au refuzat să joace meciurile amicale din cauza că nu și-au primit banii, fotbaliștii de la Dinamo au primit o veste bună. DDB a anunțat printr-un comunicat oficial că au început plățile către jucătorii și angajații clubului. Mai mult, în comunicat este menționat și faptul că vineri va avea loc o conferință de presă în care va fi prezentat Bonetti, dar și noile echipamente de joc ale 'câinilor'. 

AU ÎNCEPUT PLĂȚILE CĂTRE JUCĂTORI ȘI ANGAJAȚI

Veștile bune, care s-au lăsat așteptate în ultima vreme, au început să apară:

Administratorul judiciar al lui Dinamo a început plățile salariilor către jucătorii și angajații clubului. Astfel, cei care au pus umărul la SALVAREA CLUBULUI și au rămas să ajute Dinamo în continuare, își vor primi bani cu regularitate.Sumele reprezintă restul de plata din luna iunie, începând cu dată deschiderii procedurii de insolvență și un avans din salariul pentru luna iulie.Banii pentru luna în curs ar fi intrat în mod normal în conturi la 15 august, dar având în vedere perioada grea prin care jucătorii și angajații au trecut înainte de intrarea în insolvență, s-a luat decizia că aceste plăti să fi făcute chiar din SEARA ACEASTA. 

BANII AU FOST PLĂTIȚI INTEGRAL PRIN EFORTUL MEMBRILOR DDB 

Le mulțumim pe această cale tuturor suporterilor și jucătorilor care au încredere că toate eforturile noastre au un singur scop:

SALVAREA CLUBULUI DINAMO ȘI REVENIREA LA PERFORMANȚă

Mâine va avea loc o conferință de presă comună, FC Dinamo 1948 și Program DDB. Va fi prezentat noul antrenor, Dario Bonetti și va avea loc LANSAREA OFICIALĂ A TRICOURILOR inscripționate cu numele suporterilor (prima serie)", se arată în comunicatul postat pe contul DDB. 

 

sursa: sport.ro

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate