Sari la conținut

[FOTBAL] Momentul memorabil în care tot stadionul a început să strige "România". "Atunci am simţit cel mai mare regret din viaţa mea"


MAVERIK.

Postări Recomandate

Fostul selecţioner al echipei naţionale, Anghel Iordănescu, a declarat că în prelungirile partidei Franţa - Elveţia (3-3, 4-5 d.l.d), din optimile de finală ale EURO 2020, când publicul de pe Arena Naţională a scandat "România-România", a simţit cel mai mare regret din viaţa sa, făcând referire la faptul că prima reprezentativă a ratat calificarea la competiţia organizată la Bucureşti.

MGZiNjdkYWU0NjYxNWNkNjg5ZmY3NTM5NTZkZQ==

EURO 2020 | Anghel Iordănescu a fost pe Arena Națională la Franța - Elveția

"Am văzut azi un fotbal fantastic, ceva ce noi vedem aşa de rar la Bucureşti pe Arena Naţională. Sincer, lăsând la o parte spectacolul, lăsând la o parte cele şase goluri, m-a impresionat cel mai mult în minutul 101 sau 102 când întreg stadionul a scandat 'România-România'. Atunci am simţit cel mai mare regret din viaţa mea", a spus Iordănescu.

"Dacă stăm să ne gândim, acum cinci ani (n.r. - la EURO 2016) România juca cu Franţa şi Elveţia. Iar 10 jucători din lotul actual al Elveţiei a fost la meciul cu noi de atunci şi 8 din lotul actual al Franţei au fost la întâlnirea cu noi... Cu aceste echipe noi atunci am scos un egal (n.r. - cu Elveţia) şi am mâncat bătaie cu Franţa în minutul 90. Eu sunt convins că actuala generaţie de la echipa naţională a României, cu aceşti jucători tineri talentaţi, este mai bună decât generaţia pe care am avut la Campionatul European din Franţa", a adăugat el.

EURO 2020 | Franța - Elveția 3-3, 4-5 d.l.d

 

Campioana mondială Franţa a fost eliminată de Elveţia, cu 5-4, la loviturile de departajare, luni seara, pe Arena Naţională din Bucureşti, în optimile de finală ale EURO 2020 la fotbal, într-un meci în care scorul a fost 3-3 (1-0) după prelungiri.

România a primit organizarea a patru meciuri din cadrul Campionatului European din 2020 pe Arena Naţională din Capitală: Austria - Macedonia de Nord (13 iunie, scor 3-1), Ucraina - Macedonia de Nord (17 iunie, scor 2-1), Ucraina - Austria (21 iunie, scor 0-1), toate în Grupa C, precum şi partida din optimile de finală Franţa - Elveţia (28 iunie, scor 3-3 şi 4-5 la loviturile de departajare).

 

SURSA

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate