Sari la conținut

[FOTBAL] FCSB, subiect de glumă printre tehnicienii din Liga 1: "Cum nu au antrenor? Gigi Becali a fost mereu acolo"


MAVERIK.

Postări Recomandate

FCSB va fi pregătită de Dinu Todoran în noul sezon, dar Eugen Neagoe spune că patronul Gigi Becali este, de fapt, cel care coordonează echipa.

YXNoPTA4MDE0OTg4YmRmYTY4NDZhMDk4NGQzNzdk

 

Neagoe a glumit pe seama postului de antrenor de la FCSB: "Cum nu au antrenor? Antrenor au avut întotdeauna, Gigi a fost mereu acolo. Nu este glumă, este realitate. Este cel mai de succes antrenor, are atâtea participări în Champions League, în Europa League... (zâmbește).

FCSB și Universitatea Craiova trebuie să se miște, să se întărească, pentru a se putea bate cu CFR. Și Universitatea Craiova, și FCSB, au jucători valoroși, dar mereu este loc de mai bine. Dacă va pleca și Tănase, va fi foarte greu pentru ei să țină ritmul. Gigi este și el imprevizibil, are posibilități nelimitate, poate oricând să aducă jucători valoroși", a spus Eugen Neagoe, într-un interviu acordat pentru Digi Sport.

Unde a mai antrenat Dinu Todoran

 

Dinu Todoran, tehnician de 42 de ani, a mai antrenat la FC Voluntari, echipa U19 și prima formație, și la CSM Slatina, formație de care s-a despărțit în luna martie a acestui an, deși o preluase în decembrie 2020, și care a retrogradat la finalul acestui sezon în Liga 3.

La nivelul primei Ligi, Dinu Todoran, care a obținut în acest an Licența Pro, a antrenat FC Voluntari în nouă partide, înregistrând o victorie, patru remize și patru înfrângeri, în 2017 și 2018.

Înainte să apeleze la varianta Dinu Todoran, Gigi Becali a mai discutat cu Marius Șumudică și Nicolae Dică, cu care, însă, nu a ajuns la un acord.

Florin Bratu și Ioan Andone, despre relația Dinu Todoran - Gigi Becali: "Patroane, meciul ăsta trebuie să facem asta, mergi pe mâna mea"

 

SURSA:www.digisport.ro

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate