Sari la conținut

[FOTBAL] La Liga | Bilbao - Real Madrid 0-0, Atletico - Osasuna 0-0, Barcelona - Celta 1-0, ACUM pe Digi Sport 1 și 3. Gol Messi


MAVERIK.

Postări Recomandate

În această seară se va disputa etapa cu numărul 37 din campionatul Spaniei, La Liga.

 

NiZoYXNoPWJmZDI3YmIxZjRhZTRkYzc3NmEzZDc1

Partidele Athletic Bilbao – Real Madrid, Atletico Madrid – Osasuna și Barcelona – Celta Vigo vor putea fi urmărite ÎN DIRECT pe Digi Sport 1, Digi Sport 2 și Digi Sport 3, dar și pe site-ul digisport.ro.

 

Athletic Bilbao - Real Madrid 0-0, ACUM pe Digi Sport 1

NTkwJmhhc2g9MjJjZDc0ZTU0MTI0NjlkODdlNDdl

Atletico Madrid - Osasuna 0-0, ACUM pe Digi Sport 3

cGcmdz01OTAmaGFzaD1iOTYyN2FmNmY0NGNmNzk1

Barcelona - Celta Vigo 1-0, ACUM pe Digi Sport 3

NTkwJmhhc2g9ZTVkM2NlYzMyMGI5OTE1YWU5MDZi

 

Athletic Bilbao – Real Madrid, LIVE VIDEO, de la 19:30, pe Digi Sport 1

 

 

Real Madrid se va duela cu Athletic Bilbao, în încercarea de a trece în locul celor de la Atletico Madrid în vârful clasamentului din La Liga.

”Galacticii” se poziționează pe locul doi, cu 78 de puncte, la două în spatele formației antrenate de Diego Simeone. În ultimele cinci partide, trupa pregătită de Zinedine Zidane, antrenorul care și-a anunțat plecarea la finalul acestui sezon, a înregistrat trei victorii, cu Cadiz (scor 3-0), Osasuna (scor 2-0) și Granada (scor 4-1) și a obținut două remize, cu Betis (scor 0-0) și cu Sevilla (scor 2-2).

De cealaltă parte, Bilbao, echipa clasată pe locul nouă, cu 46 de puncte, a învins Atletico Madrid (scor 2-1) și Sevilla (scor 1-0), a remizat cu Valladolid (scor 2-2) și cu Osasuna (scor 2-2) și a pierdut în fața celor de la Huesca (scor 0-1).

 

Atletico Madrid – Osasuna, LIVE VIDEO, de la 19:30, pe Digi Sport 2

 

 

În duelul cu Osasuna, elevii lui Simeone vor încerca să își păstreze prima poziție din La Liga.

În ultimele etape, Atletico a învins Huesca (scor 2-0), Elche (scor 1-0) și Real Sociedad (scor 2-1), a bifat o remiză cu Barcelona (scor 0-0) și a fost învinsă de Athletic Bilbao (scor 1-2).

Osasuna ocupă locul 11 în clasamentul din campionatul Spaniei, cu un total de 44 de puncte. În ultimele partide disputate, formația s-a impus de două ori, cu Valencia (scor 3-1) și cu Cadiz (scor 3-2), a remizat cu Bilbao (scor 2-2) și a pierdut de două ori, în fața lui Celta Vigo (scor 1-2) și a lui Real Madrid (scor 0-2).

 

Barcelona – Celta Vigo, LIVE VIDEO, de la 19:30, pe Digi Sport 3

 

 

Barcelona se duelează cu Celta Vigo, pe Camp Nou, încrezătoare în șansele ei la titlu. Cu două meciuri rămase din La Liga, catalanii speră că primele două clasate se vor împiedica și va reuși, printr-un miracol, să câștige campionatul Spaniei.

Barcelona este clasată pe locul trei în La Liga, cu 76 de puncte, la două puncte diferență față de Real Madrid și la patru puncte diferență de Atletico Madrid, liderul clasamentului.

În ultimele etape, catalanii au învins Villarreal (scor 2-1) și Valencia (scor 3-2), au bifat două remize, cu Atletico Madrid (scor 0-0) și cu Levante (scor 3-3) și au pierdut în fața celor de la Granada (scor 1-2).

De cealaltă parte, Celta Vigo, echipa clasată pe locul opt, cu 50 de puncte, în ultimele cinci etape, a pierdut meciul cu Real Sociedad (scor 1-2), dar a câștigat patru meciuri consecutive, cu Osasuna (scor 2-1), Levante (scor 2-0), Villarreal (scor 4-2) și Getafe (scor 1-0).

 

SURSA:www.digisport.ro

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate