Sari la conținut

[TENIS] Bianca Andreescu, gata să depăşească perioada de coşmar, LIVE pe Digi Sport: "Sunt o sportivă care îşi sfâşie corpul"


MAVERIK.

Postări Recomandate

Bianca Andreescu, campioană la US Open în 2019, va încerca să scape de orice incertitudine în timp ce pregăteşte o nouă revenire după o accidentare cu prilejul turneului WTA de la Miami.

aD0yZWUxYjg0ZGJhMGU4NGQ3ZWI1Nzg0YTIxNWU4

 

Bianca Andreescu joacă la WTA Miami, LIVE pe Digi Sport

''Există întotdeauna anumite îndoieli în adâncul minţii mele, dar voi da tot ce am mai bun pentru a scăpa de asta. Nu este un proces uşor, dar lucrez mult la acest aspect. Mă simt bine aici şi cred că acesta este lucrul principal care mă va ajuta să scap de îndoieli'', a declarat jucătoarea de origine română, cap de serie numărul 8, calificată direct în turul secund la Miami.

Bianca Andreescu a stat 15 luni "pe bară": "Principalul obiectiv e să mă simt bine"

Andreescu, 20 ani, care a suferit o leziune la meniscul genunchiului stâng în octombrie 2019, a revenit după o pauză de 15 luni la Australian Open, dar a fost eliminată încă din turul doi de taiwaneza Su-wei Hsieh.

Ea a ajuns apoi în semifinala unui turneu la Melbourne, înainte de a declara forfait pentru Adelaide, Doha şi Dubai, din cauza problemelor la un picior.

''Sunt o sportivă profesionistă care îşi uzează şi sfâşie corpul, aşa că e normal să am dureri ici şi colo, dar eu nu sunt singura care se retrage de la turnee din cauza acestor lucruri. Există multe jucătoare care fac la fel. Dar eu mă simt încrezătoare să joc la acest turneu şi voi da totul ca de obicei.

Sunt genul de persoană care îşi stabileşte mereu mari aşteptări pentru sine. Dar acum principalul meu obiectiv este să mă simt bine cât de mult pot. Chiar dacă tenisul meu dezamăgeşte, voi lua lucrurile cum sunt şi vreau să mă simt împlinită după meci'', a adăugat Andreescu, care a învins-o pe Serena Williams în finala US Open 2019, primul ei Grand Slam din palmares.

 

SURSA:www.digisport.ro

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate