pgL @ LeagueCs Posted October 20, 2019 Share Posted October 20, 2019 Nickname: PGL Nume Real: Barbu Şerban Vârsta Reală: 22 Număr de Posturi: 38 Vechime în comunitatea LeagueCs Romania? : Am cateva zile . Experienţă moderare: Destul de buna Categoria de Moderare pentru care optaţi: Aş dori sa mă bag la Multimedia toata categoria sau daca nu se poate Muzică şi FIilme O scurtă descriere despre dvs. : Sunt un băiat la locul lui , imi place să imi fac prieteni noi pe oriunde merg , imi place să ma implic in foarte multe chesti şi să fac sa fie totul bine . Sunt din Piteşti , jud. Argeş si sunt anul 2 la facultatea de YT (calculatoare) Motivul pentru care doriţi un acces: Cum am spus , imi place să ma implic si să fac sa fie totul bine , voi ajuta cu activitate pe caterogia respectiva cat si posturi . Cu ce consideraţi că puteţi îmbunătăţi categoria pe care urmează să o moderaţi: Nu prea văd cum as putea ajuta , dar in activitatea la categoria respectiva Alte precizări (opţional): Sper sa mi se acorde şansa sa pot demonstra ca merit gradul Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.