MAVERIK. Postat Februarie 7, 2021 Postat Februarie 7, 2021 Bine v-am gasit la un nou interviu in cadrul proiectului LEAGUECS In acest interviu suntem alaturi de @JusT_A_RabbiT @MAVERIK.: Seara buna Rabbit , Multumesc ca ai acceptat invitatia mea, pentru acest interviu @JusT_A_RabbiT:Cu placere! @MAVERIK.: Cum te numesti , cati ani ai si unde locuiesti ? @JusT_A_RabbiT: Ma numesc Adelin Marius,am 22 de ani si locuiesc in Orsova. @MAVERIK.: Ai frati / surori ? daca da cum te intelegi cu ei ? @JusT_A_RabbiT: Am un frate si ma inteleg foarte bine cu el. @MAVERIK.: Ce gen de muzica asculti ? @JusT_A_RabbiT: Ascult Rap,Rock,Tehno si Sarbeasca. @MAVERIK.: Ai o melodie preferata?Daca da ne-o poti spune si noua? @JusT_A_RabbiT: Desigur @MAVERIK.: Ai vreun talent sau o abilitate aparte ? @JusT_A_RabbiT: Ma descurc destul de bine cu rimele. @MAVERIK.: Cand erai mic, ce doreai sa devii? @JusT_A_RabbiT: Imi doream sa devin artist. @MAVERIK.: Ce jocuri îti faceau placere sa le joci cand erai mic? (Jocurile copilariei) @JusT_A_RabbiT: Ma jucam vate-ascunsea,lapte gros si fotbal. @MAVERIK.: Iti place sa colectionezi anumite obiecte ? Ai avut vreodata o colectie ? @JusT_A_RabbiT: Am avut o tentativa cu brichete dar nu a mers. @MAVERIK.: Care este cea mai mare nazbatie facuta in copilarie? Daca iti mai amintesti bineinteles ! @JusT_A_RabbiT: Nu am facut prea multe nazbatii dar imi amintesc una cand am spart geamul la scoala cu mingea si am fost pedepsiti. @MAVERIK.: Care este frica ta? @JusT_A_RabbiT: Frica de Dumnezeu. @MAVERIK.: Ce genuri de filme îti face placere sa le vizionezi? De ce? @JusT_A_RabbiT: Comedie pentru ca ma binedispun. @MAVERIK.: Cum ai vedea tu relatia perfecta ? @JusT_A_RabbiT: Sa te intelegi cu acea persoana este cel mai important. Eu sunt fericit pentru ca o am deja @MAVERIK.: Esti un fan al stilului de viata sanatos ? @JusT_A_RabbiT: Exact contra. @MAVERIK.: Ce meserie practici sau doresti sa practici pe viitor? Ce planuri ai ? @JusT_A_RabbiT: Nu am o meserie momentan dar pe viitor vreau sa imi deschid o firma. @MAVERIK.: Care sunt defectele & calitatile tale ? @JusT_A_RabbiT: Defecte:Lene. Calitati:Rezistenta la alcool @MAVERIK.: Detii un vehicul personal ? Ce masina ti-ar placea sa conduci pe viitor? @JusT_A_RabbiT: Nu am o masina si nici nu imi doresc pe viitor. @MAVERIK.: Cum decurce o zi din viata ta ? @JusT_A_RabbiT: Ma trezesc,deschid pc-ul si majoritatea timpului il petrec pe el. @MAVERIK.: Ne poti lasa o poza sau mai multe poze cu tine ? @JusT_A_RabbiT: Desigur @MAVERIK.: Unde te vezi in urmatorii ani ? @JusT_A_RabbiT: Pe leaguecs. @MAVERIK.: Iti place sa calatoresti ? daca da , unde ? @JusT_A_RabbiT: Peste tot dar la noi in tara. Avem cele mai frumoase locuri. @MAVERIK.: Acum iti voi adresa cateva intrebari legate de comunitate ! @MAVERIK.: Ce parere ai despre comunitatea LEAGUECS & administratia acesteia ? @JusT_A_RabbiT: O parere foarte buna tinand cont ca fac parte din staff-ul acesteia. @MAVERIK.: Ce te-a facut sa alegi comunitatea LEAGUECS ? @JusT_A_RabbiT: Am intrat aici cu un server mai de mult si comportamentul membrilor din administrate si bunul simt al lor m-a facut sa raman aici. @MAVERIK.: Care a fost prima ta impresie despre aceasta comunitate,staff si ce ne poti spune despre cum evolueaza lucrurile ? @JusT_A_RabbiT: Prima impresie a fost ca e o comunitate foarte tare pentru ca detinatorii sunt foarte intelegatori si nu sunt aroganti. Sper sa ajungem la cel mai inalt nivel. @MAVERIK.: Ce ai schimba sau adauga pe forum ? @JusT_A_RabbiT: Nu prea am legatura cu forumul deci il las asa,nu vreau sa schimb nimic la el. @MAVERIK.: Poti enumera cativa din "prietenii" tai de pe acest forum / ts ? @JusT_A_RabbiT: @X-Tream - cel mai sincer si de treaba om @AdR - un om de nota 10 si un prieten de calitate @Pomarleanu- forta forta CSGO @Alek @ LeagueCS- un om de nota 20 @ART - cel mai bun supervizor de mix @nashu - fratelemeleu @Santiago - de treaba,prietenos,pup @Nero , @Geo.xxh , @alexafan , @Cretuu, @xxhevvoxx♔ , @s.ᴄᴏᴊᴏ , @what @ LeagueCS , @Floridoare , @Clauuu @ LeagueCS , @Chowder , @MAVERIK. , @marcus.mioc , @DuH™ , @Kama - niste prieteni de nota 20 si cei mai bun oameni de la mine din staff-ul de asistenta,sunt mandru de voi baieti @Bombo | ftw. , @TAZ , @RajuNUN , @zuhn , @Ion cu Vaca , @DML si restul oamenilor de pe teamspeak care sunt niste persoane extraordinare in special serverele ama si csgo @MAVERIK.: Un mesaj pentru utilizatorii comunitatii LEAGUECS ? @JusT_A_RabbiT: Fiti cuminti ca suntem cu ochii pe voi. @MAVERIK.: Multumesc pentru atentia acordata si o seara placuta in continuare! @JusT_A_RabbiT: Multumesc la fel! Acesta a fost interviul @MAVERIK. - @JusT_A_RabbiT Ce nota acordati acestui interviu? Daca ti-a placut Interviul , Nu uita sa lasi un "Like" 2 1 3 1 1
LCS PREMIUM DuH™ Postat Februarie 7, 2021 LCS PREMIUM Postat Februarie 7, 2021 Te pup rabbit un interviu frumos. nota 10 2
LCS PREMIUM Santiago. Postat Februarie 7, 2021 LCS PREMIUM Postat Februarie 7, 2021 Nota 10, interviurile arata din ce in ce mai bine. Te pup Iepurila 2
TAZ Postat Februarie 7, 2021 Postat Februarie 7, 2021 ASta e iepurila !!!!!!!!!!!! Aww sunt bagat acolo la oamenii importanti . PS poate la urmatorul interviu pui o poza cu tine din prezent nu de acum 4 ani cand nu aveai burta :))))) 1
Floridoare Postat Februarie 7, 2021 Postat Februarie 7, 2021 Interviu de nota 10+ ! + Un om de nota 10++ 2
LCS PREMIUM LCS| JusT_A_RabbiT Postat Februarie 7, 2021 LCS PREMIUM Postat Februarie 7, 2021 Multumesc pentru Interviu si multumesc si tuturor prietenilor pentru sustinere 1
LCS PREMIUM Bombo | ftw. Postat Februarie 7, 2021 LCS PREMIUM Postat Februarie 7, 2021 Te-am pupat Iepurila! Frumos interviu! 2 1
Nero Postat Februarie 8, 2021 Postat Februarie 8, 2021 Bravo Iepurila ,frumos interviu , am plans la el 1
Postări Recomandate