Jump to content

Purchase Premium to have acces to this color





Cretuu

Addicted Members
  • Posts

    934
  • Joined

  • Last visited

My Teams

 
295
Real Madrid CF

Reputation

554 Celebrity

1 Follower

About Cretuu

  • Rank
    Manager MC
    Advanced Member

Retained

  • Member Title
    Manager MC

Profile Information

  • Nick CS 1.6
    Cretu
  • Server
    MIX-AREA

Recent Profile Visitors

763 profile views
  1. Numele tău : Cretu: Cu ce ai ajutat serverul? : Prin activitate atat cat pot si cat am timp Cu ce ai putea să îl ajuți în continuare de acum înainte : Activitate si devotament cu care ma implic Varsta (minim 17): 18 Ai citit regulamentul? (Cititi REGULAMENTUL pentru cuvantul cheie): DELFIN UniqueID : WSiEAsGMO6j1ZCvZx3JrAi2lfrI= Legenda vie
  2. GERMANIA - Bundesliga [16:30] Dortmund - RB Leipzig ----- Pronostic X scor 1-1 SPANIA - LaLiga [17:15] Barcelona - Atl. Madrid ----- Pronostic 2 scor 2-1 ANGLIA - Premier League [19:30] Manchester City - Chelsea ---- Pronostic 1 scor 2-1 TURCIA - Super Lig [20:30] Galatasaray - Besiktas Pronostic X scor 0-0 ELVETIA - Super League [21:30] Young Boys - FC Basel Pronostic 2 scor 0-1 ===== HANDBAL ===== ROMANIA - Liga nationala [11:00] Dobrogea Sud - Potaissa Turda Pronostic 1 ROMANIA - Liga nationala [14:30] Minaur Baia Mare - Dinamo Bucuresti Pronostic 2 European Cup Women [21:00] Lok. Zagreb F - Malaga F Pronostic 1
  3. Jocul numarul 1 -Pummel Party Jocul numarul 2 GTA 5 Jocul numarul 3 Pay day 2 Jocul numarul 4 Fallout 4 Jocul numarul 5 Apex Legends Jocul numarul 6 Farming Simulator 20 Jocul numarul 7 Paladins Jocul numarul 8 Warframe Jocul numarul 9 Dragonest Jocul numarul 10: e ceva cu zombi il stiu
  4. Nickname Forum: @Cretuu Screenshot ca ati dat like paginii de Facebook/Screenshot ca ati intrat in grupul de Steam:https://imgur.com/a/ryJF7ov Aceasta comunitate este un excelenta de ce spun asta? Pentru ca este completa din orice punct de vedere putem spune ca este o comunitate perfecta sunt oameni minunati si foare prietenosi
  5. 3-1 REAL MADIRD GOL Benzema,casemiro,Vinicius Gol Werner
  6. 2-1 pentru Real madrid Gol real;Benzema si isco Gol barcelona:messi
  7. Kun Aguero pleacă de la Manchester City. Urmează un transfer uriaş Când se ştie că Sergio Aguero va pleca de pe Etihad Stadium la încheierea sezonului, presa britanică a scris că City se interesează de Haaland, pe care Guardiola îl va putea vedea la lucru în meciul de marţi din turul sferturilor de finală ale Ligii Campionilor. Deşi City a cheltuit cel mai mult în Europa în ultimul deceniu, până acum nu a cumpărat niciun jucător pentru o sumă care să fie un record mondial. Cea mai scumpă achiziţie din istoria grupării este Ruben Dias, cumpărat cu 64 de milioane de lire sterline de la Benfica în luna septembrie. Săptămâna trecută, Guardiola a etichetat ca "imposibilă" ideea aducerii unui jucător pentru o sumă record, dar luni nu a exclus recrutarea unui fotbalist de 100 de milioane de lire sterline. "Până acum clubul a hotărât să nu cheltuiască 100 de milioane de lire sterline sau mai mult de atât pentru jucător", a spus Guardiola într-o conferinţă de presă. "Poate în viitor se va întâmpla, dacă ei hotărăsc că este necesar să îmbunătăţească echipa pentru următorii cinci, zece ani", a spus antrenorul. Conform presei, Dortmund ar putea cere în jur de 180 de milioane de euro pentru Haaland, care în acest sezon a marcat 33 de goluri în toate competiţiile în tricoul echipei germane. Guardiola a refuzat să vorbească despre posibilitatea aducerii internaţionalului norvegian, dar a salutat calităţile "excepţionale" ale jucătorului de 20 de ani. "Cifrele vorbesc de la sine. Asta se întâmplă fiindcă poate să înscrie cu dreptul, cu stângul, pe contraatac, din careu", a subliniat tehnicianul. Sursa:Sport.ro
  8. INGREDIENTE 2 pahare mari iaurt 100 g orez alb 150 ml supă din concentrat de vită 25 g unt 1 căţel usturoi 1 legătură mărar 2 ouă sare piper MOD DE PREPARARE Cacik este o supă de iaurt turcească foarte gustoasă şi răcoroasă. servită, desigur, cel mai adesea în timpul verii. Se face ușor, după pașii de mai jos. Dacă îți place tzatziki-ul, o să adori cacik-ul! În vase separate se pun la fiert ouăle şi orezul. Apoi, în unt topit se căleşte usturoiul și se adaugă orezul scurs. Se lasă 1-2 minute şi se trage de pe foc. Iaurtul se mixează cu orezul şi supa de vită, potrivind gustul de sare şi piper. Se adaugă mărarul şi se dă la rece. Se serveşte supa cu gălbenuşurile fierte, fin tocate sau cu ardei iute și castraveși reci tocați mărunt. Sursa:Retete unice
  9. Ingrediente Avem nevoie de : -2 pahare orez alb Basmati cu bobul lung -3 linguri ulei -1 lingurita de seminte de mustar -6 seminte de cardamom -1/2 lingurita şofran -2 ardei iuti curatati de seminte si taiati marunt -1 lingura de ghimbir proaspat ras pe razatoarea mica -1 lingurita de curry macinat -1 catel de usturoi -3 linguri de suc de lamaie -1 lingurita de sare -1/2 cana seminte de cashew pentru décor -3 pahare de apa Mod de preparare Intr-un mixer se maruntesc ghimbirul, usturoiul si semintele de cardamom. Orezul Basmati se opareste si apoi se spala bine. Intr-o tigaie wok se incinge uleiul, se adauga ardeiul iute si condimentele si se prajesc la foc mediu 2 minute. Se adauga sucul de lamaie si se mai lasa 1 minut. Se adauga orezul si se lasa sa se patrunda de arome 3 minute. Se transfera intr-o cratita antiaderenta, se adauga apa si sarea; cand incepe sa fiarba se acopera si se lasa la foc mic 20 de minute. Se pune pe un platou , se presara cu cashew si se serveste cald cu pui Tandoori. Pofta buna!
  10. Empanadas cu mere Empanadas cu mere este o reteta culinara venezueleana de pateuri cu mere Ingrediente 2 cani mere tocate 2 linguri. zahăr 2 lingurita. scorțișoară 1 lingura. amidon de porumb 1 lingura. apă aluat de placinte congelat ulei Se incalzeste cuptorul Se amestecă merele, zahărul și scorțișoara. Se combină amidonul și apa într-un castron mic. Taie foile de aluat in bucati de marimea dorita pentru umplere. Așeaza prima bucata de aluat de placinte pe o suprafață curată în fața ta. (În timp ce lucrează acopera celelalte bucati de aluat cu un prosop de bucătărie umed pentru a preveni uscarea.) Turnati 1 lingura din amestecul de mere pe centrul învelișului din aluat Umeziți marginile învelișului cu amestecul de amidon de porumb și aduceti două colțuri opuse impreuna pentru a forma un triunghi. Prindeți marginile pentru a sigila bucatile de aluat. Repetați cu restul de umplutura, învelișurile din aluat , și amestecul de amidon de porumb. Îndepărtați tavile din cuptor și se pulverizează cu spray de gatit sau se ung cu putin ulei. Puneti empanadas într-un singur strat pe tavi. Coaceți timp de 8 minute, sau pana se rumenesc, intorcandu-le o dată. Sursa:Retete culinare
  11. Ingrediente Pentru aluat (pentru o forma cu diametrul de 24 cm): 250 g faina 100 g zahar pudra 150 g unt 2 galbenusuri de ou 1 pastaie de vanilie Putina sare 1 coaja de lamaie Muguri de pin 30 g Bucatele de ciocolata (dupa gust) 5 g praf de copt Pentru ganache: 250 ml frisca lichida 180 gr ciocolata (75 % ciocolata amara si 25% cu lapte) 1 lingurita de miere de albine 40 g unt Compot de pere: 3 pere mari 1 litru apa 250g zahar 3 Ciusoare Putina scortisoara Mod de pregatire pentru Tarta cu pere si ciocolata: Se freaca spuma untul moale (la temperatura camerei) cu zaharul, se adauga pe rand sarea, ouale batute, ciocolata taiata fin si semintele de pin. Praful de copt se amesteca cu faina, se cerne totul si se adauga in intregime amestecului precedent. Se framanta cu varful degetelor, cu delicatete pana cand coca dobandeste consistenta, incercand pe cat posibil sa evitam topirea untului. Daca aluatul este prea moale se da la frigider cel putin 1/2 ora. Aluatul poate fi pastrat in frigider timp de 2 zile iar in congelator 30 de zile, deci in functie de nevoi, putem pregati coca anticipat. Tapetam forma (unsa intai cu unt si faina, in cazul in care nu folosim una de silicon) foram coca cu furculita, o acoperim cu o pelicula de staniol, distribuim deasupra peliculei niste boabe de fasole (eu am pus alac ca nu aveam altceva) si dam la cuptor pt 15 min la 175° C. Eliminam pelicula de staniol si lasam forma in cuptor pentru alte 10 min. Lasam sa se raceasca. Pregatirea compozitiei ganache pentru Tarta cu pere si ciocolata: Punem frisca lichida (si mierea) pe foc pana aproape de momentul fierberii si apoi o varsam peste ciocolata taiata marunt. Omogenizam bine si adaugam untul, care foloseste atat pentru a da compozitiei un gust mai rafinat, dar mai ales pentru aspect (da luciu compozitiei). Lasam sa se raceasca. Asamblarea tartei: Extragem tarta din forma, o asezam pe un platou si varsam cu grija crema ganache. Se iau perele din compot si se aseaza cu grija pe suprafata tartei. Sa da la frigider pentru cateva ore. Nu va speriati! Crema ganache chiar daca vi se pare prea fluida se va solidifica. Odata solidificata puteti aplica un strat de gelatina deasupra perelor. Mai exista o varianta a utilizarii cremei ganache. Odata racita o putem bate spuma cu ajutorul unui mixer. Dureaza cateva minute, va avea o alta consistenta dar va pierde din luciul sau caracteristic. Alegeti dvs! In ambele variante, aceasta tarta va fi un succes in fata musafirilor! Pofta Buna! Sursa:Pofta-buna.ro
  12. Ingrediente 1 kg muschi de vitã sau porc sare piper 2 linguri pastã de ardei 4 cãtei de usturoi 2-3 foi dafin piri piri 2 dl vin alb sau rosé 4-5 linguri ulei Pt.fasole: 1 ceapã 1 cãtel de usturoi 1 dl ulei de mãsline 150 gr. bacon pãtrunjel proaspãt 1 kg. de fasole neagrã fiartã Mod de preparare Nu este prima oarã când gãtesc, cu plãcere si mâncãre brazilianã. Ne place mult "Picanha"(carne de vacã grill)cu orez alb, fasole neagrã, ananas grill si banane prãjite... Brazilienii sunt mari consumatorii de carne de vitã si...orez Restaurantele braziliene ,au bufet mare cu tot felul de garnituri si fructe exotice, prãjituri,mousse de fructe..mandioca prãjitã, cartofii dulci...iar carnea se grilleazã pe niste frigãrui imense, care apoi se taie felii in fata clientului. De data aceasta am pregãtit muschi la cuptor. 1)Cu o zi inainte, carnea se condimenteazã cu sare, piper, pasta de ardei, usturoiul tocat, foi de dafin, piri piri mãcinat, ulei si vin. Se lasã la rece pânã a 2 a zi, acoperit cu folie transparentã. 2)Se pune carnea cu tot cu marinatã intr-un vas pt. cuptor. Lasã la copt, având grijã sã se stropeascã carnea cu sosul format. Nu am lãsat mult la copt, dar nici nu am fãcut carnea in sânge, a iesit mediu spre bine. 3)Carnea se feliazã si se pune in vasul pt. servit. Pt. fasolea neagrã: 1)Cãleste ceapa si usturoiul mãrunt, in uleiul de mãsline. Adaugã baconul felii, putin cârnat feliat optonal si pãtrunjelul tocat, amestecã. 2)Pune fasolea, impreunã cu putin lichid din apa care a fiert sau din coservã. Lasã sã fiarbã inca câteva minute. Condimenteazã, si ia de pe foc. Poftã bunã! Sursa:Gustos.ro

LEAGUECS

×
×
  • Create New...

Important Information

Terms of Use & Privacy Policy