Sari la conținut

[TENIS] Simona Halep și-a aflat adversarul din optimile Gippsland Trophy! Primul duel tare al anului pentru româncă


what # LeagueCs

Postări Recomandate

image.thumb.png.56780e5f3e17b6f3d1e87f42514c98e2.png

Simona Halep, locul doi WTA / Foto: Getty Images

 

Simona Halep a trecut fără mari emoții de Anastasia Potapova în turul doi de la Gippsland Trophy, 6-4, 6-4, dar confruntarea din optimi se anunță mai dificilă.

Sportiva din România, principala favorită a competiției de la Melbourne, va juca împotriva Laurei Siegemund, jucătoarea germană, clasată pe 51 în ierarhia WTA, care a trecut în minimum de seturi, 6-2, 6-2, de reprezentanta țării gazdă Destanee Aiava.

Laura Siegemund, adversarul Simonei Halep din optimile Gippsland Trophy

Confruntarea din optimile Gippsland Trophy va consemna al treilea meci direct dintre Simona Halep și Laura Siegemund, iar jucătoarea din Germania are avantaj la acest capitol.

Primul joc direct a avut loc în 2016, la Stuttgart, unde Siegemund s-a impus în două seturi, 6-1, 6-2, așa cum s-a întâmplat și anul următorul, tot pe zgura din Germania, scor 6-4, 7-5.

Cea mai recentă confruntare directă a fost în 2017, de asemenea pe zgură, dar la Roma, în 2017, unde Simona Halep a învins-o pe Laura Siegemund cu un dublu 6-4, 6-4.

Partida din optimile competiției de la Melbourne, care este transmisă de Digi Sport, se va disputa cel mai probabil miercuri, la o oră ce urmează a fi stabilită de organizatori.

 

SURSA

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate