Sari la conținut

"[FOTBAL]Sa inteleaga ca nu e suficient sa joci un meci, doua bune si dupa sa nu te mai pregatesti!"


Cretuu

Postări Recomandate

Octavian Popescu (18 ani) este revelatia sezonului in Liga 1.

Pustiul adus de la Craiova a debutat la echipa mare in acest sezon, iar prestatiile sale i-au adus doar cuvinte de lauda. Cota lui Popescu a explodat, iar patronul Becali a declarat ca viseaza sa ia minimum 50 de milioane de euro pentru transferul sau.

Popescu a jucat in 12 meciuri in acest sezon si a contribuit cu 5 pase de gol. Totodata, tanarul jucator a ajuns la al treilea penalty pe care il obtine pentru echipa sa, ultimul chiar in meciul cu Viitorul, cand FCSB era condusa cu 1-0.

Toni Petrea l-a schimbat pe Octavian Popescu in minutul 69 al partidei, iar la conferinta de presa de la finalul meciului a raspuns transant cand a fost intrebat ce ar trebui sa faca pentru a ramane cu picioarele pe pamant.

1.jpg.a7d55f4465879ae374e252421705a72a.jpg

"E normal sa se vorbeasca despre el, a avut evolutii constant bune, dar e un copil, trebuie sa inteleaga faptul ca nu e suficient sa joci un meci sau doua, sa le faci bune si dupa sa nu te mai pregatesti cum trebuie sau sa ai o evolutie nesatisfacatoare.

I-am spus ca trebuie sa fie cu picioarele pe pamant, sa se maturizeze si sa constientizeze ca e la o echipa mare si asteparile sunt foarte mari", a spus Petrea la conferinta de presa.

 

Sursa:Sport.ro

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate