k3n[N]z0r Posted October 6, 2019 Share Posted October 6, 2019 Nickname:k3n[N]z0r Nume Real:Andrei Vârsta Reală:16 Număr de Posturi:1 Vechime în comunitatea LeagueCs Romania? :Sicer ma joc din seara asta si imi place mult serverul Experienţă moderare:Am mai fost si pe alte servere si am avut si serverul meu Categoria de Moderare pentru care optaţi:Moderator O scurtă descriere despre dvs. :Salut, ma numesc Andrei, sunt in clasa a X-a, imi place basketball-ul si sa inot, am participat la multe competitii, de asemenea, m-am apucat de schiat. In timpul liber stau pe calculator, sunt o persoana serioasa, prietenoasa, si glumeata. Motivul pentru care doriţi un acces:Deoarece imi place acest server si vreau sa ajut Cu ce consideraţi că puteţi îmbunătăţi categoria pe care urmează să o moderaţi:Cu ideei si cu sprijin financiar Alte precizări (opţional):Nimic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Utilizator inexistent Posted October 6, 2019 Share Posted October 6, 2019 Sa vedem activitate din partea ta, dupa care poti reveni cu o cerere! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.