Sari la conținut

”Nu sunt lacom!”. Walter Zenga, anunț despre următoarea provocare profesională


cosm1n.

Postări Recomandate

Walter Zenga, antrenor rămas liber de contract în august, după despărțirea de Cagliari, a anunțat că și-ar dori să își găsească un angajament în Emiratele Arabe Unite în următoarele săptămâni.

FOTBAL INTERNATIONAL

Walter Zenga, în perioada în care antrena la Crotone / Foto: Getty Images

Liga 1: Poli Iaşi - FC Argeş, vineri, 17:30, Digi Sport 1

Liga 1: Dinamo - Voluntari, vineri, 20:30, Digi Sport 1

Walter Zenga a transmis, de asemenea, că nu partea financiară va conta în alegerea următoarei echipe pe care o va pregăti, ci proiectul sportiv. 

Walter Zenga, pregătit pentru următoarea provocarea profesională. Vrea să antreneze în Emirate

”Dacă se va întâmpla să mă caute o echipă importantă, va depinde totul de cum vor decurge discuțiile. Cu siguranță că sunt multe echipe pe care mi-aș dori să le antrenez, dar sunt aici, casa mea e aici.

Aici e casa mea, în Emiratele Arabe Unite, îmi place stilul de viață de aici. Îmi place respectul care există între oameni, îmi plac tradițiile. Am stat mai bine de 10 ani aici. Cu siguranță că sunt în căutarea unei aventuri fotbalistice aici, în Emirate. Nu sunt un tip lacom, care să alerge doar după bani”, a declarat Walter Zenga, pentru UAE Sports News.

Walter Zenga, care locuiește la Dubai după plecarea din Italia, a mai antrenat în Emiratele Arabe în trei perioade, la Al Nasr, 2011 - 2013, Al Jazira, octombrie 2013 - martie 2014, și Al Shaab, decembrie 2015 - februarie 2016.

Tehnicianul italia, care a antrenat în România la FC Național, FCSB și Dinamo, este dorit și în Brazilia, de Vasco da Gama, Fabio Cordella, directorul sportiv al clubului, confirmând: ”Este un antrenor pe profilul pe care îl dorim noi”.

digisport.ro

N2VkMDFiOThkZmFiODczNzA3MmZlM2FmOTFl.thu

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate