Sari la conținut

Momentul în care "trădătorul" Răzvan Lucescu a fost prins în vestiar: "M-au băgat într-un coş şi mi-au dat la pumni"


Mirela

Postări Recomandate

Răzvan Lucescu (51 de ani), în prezent antrenorul lui Al Hilal, în Arabia Saudită, şi-a amintit un episod din copilărie, când era "spionul" tatălui său, la Hunedoara.

                ZWIxOWRhOGU4NTNlNzZjYTAxODU3YmE3YWUy.thumb.thumb.jpg.05f6a7ac179d926e7b45c56059242eb6.jpg

Răzvan Lucescu: "M-au băgat într-un coş şi mi-au dat la pumni..."

Lucescu jr. a povestit, amuzat, momentul în care a fost prins în vestiar de jucători, după ce i-a "trădat".

"Atunci am fost mascota băieților, dar și spionul tatălui meu. Mi-aduc aminte că, la Hunedoara, am plecat de la antrenamentul copiilor, aveam 12 ani, și am intrat într-o cofetărie să-mi caut o prăjitură. Mi s-au dus ochii în sus, la etaj, unde era o mansardă. Acolo erau jucătorii, cu spatele, cu berea...

M-am dus acasă și i-am zis lui tata: 'Vezi că sunt acolo, era ora 4:00 după-masa și beau bere'. Asta era într-o joi. Duminică, atunci când m-am dus în vestiar, m-au prins doi dintre ei, unul era Bogdan, fundaşul stânga. M-au băgat într-un coș și mi-au dat la pumni.... Că i-am trădat", a povestit, râzând, Răzvan Lucescu, pentru GSP.ro.

Răzvan Lucescu: "Am intrat în vestiar de la 3 ani"

Răzvan Lucescu a povestit apoi cât de mult l-a ajutat în carieră faptul că a avut ocazia să simtă atmosfera din vestiar încă de când era copil.

"Am învățat de la tata ce înseamnă rigurozitatea muncii. Cum își pregătea antrenamentele, meciurile. Era maniac! Am participat la multe discuții chiar și cu prietenii lui. M-a introdus de la început, de mic, în atmosfera de echipă și am învățat foarte multe.

Pentru mine, vestiarul a fost și e ceva important. Am crescut acolo, e a doua mea casă! Am intrat în el de la 3 ani. Marele dezavantaj a fost că toată lumea mi-a contestat și școala, și iubitele că-s cu mine din interes. Și prietenii la fel. Undeva lasă urme. Când m-am apucat antrenorat se spunea că primesc telefoane, scheme de la tata...", a mai afirmat Lucescu jr.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate