Sari la conținut

[Exclusiv] Revenire importantă la FCSB! Fotbalistul așteptat de patru luni poate juca în meciul cu Hermannstadt


Stendhal

Postări Recomandate

Răzvan Oaidă, fotbalist de bază la FCSB în stagiunea precedentă, a suferit o ruptură musculară în luna iunie, la o ședință de pregătire, care a recidivat câteva săptămâni mai târziu, când era aproape recuperat complet, și de atunci nu a mai putut evolua niciun minut.

aGFzaD1mMTgzYWEyOGFkMjU5ZTI5Y2ZiNjMzYTNh

                      *Fotbaliștii de la FCSB, după un gol marcat de Răzvan Oaidă cu Universitatea Craiova / Foto: Sport Pictures

La mai bine de patru luni distanță de la apariția problemelor medicale, Răzvan Oaidă poate, în sfârșit, reveni pe gazon pentru un meci oficial, cu Hermannstadt, luni, de la ora 21:00, în direct la Digi Sport 1.

Răzvan Oaidă, pregătit de revenirea pe gazon.

Din informațiile Digi Sport, Răzvan Oaidă s-a antrenat normal în ultimele 10 zile, a arătat un nivel fizic bun în timpul ședințelor de pregătire din această săptămână și poate fi o soluție a lui Toni Petrea pentru meciul cu Hermannstadt.

Din cauza perioadei îndelungate în care nu a jucat, este greu de crezut că Răzvan Oaidă va apărea din primul minut al jocului cu formația din Sibiu, dar revenirea sa oficială s-ar putea produce, de pe banca de rezerve, în partea secundă.

Ultimul meci oficial al lui Răzvan Oaidă datează din 14 iunie, CFR Cluj - FCSB 1-0, primul joc al roș-albaștrilor de după pauza cauzată de pandemie. Mijlocașul transferat de la FC Botoșani anul trecut a fost titular în Gruia, postura cu care a fost obișnuit stagiunea precedent.

Dacă Răzvan Oaidă are șanse mari să revină în lot, FCSB nu se va putea baza la meciul cu Hermannstadt pe Octavian Popescu și Aristidis Soiledis, depistați cu COVID-19 în săptămâna jocului, și Darius Olaru, care-și va ispăși ultima etapă de suspendare, după cartonașul roșu primit la Iași.

De asemenea, Toni Petrea nu se poate baza nici pe Lucian Filip, Dragoș Nedelcu și Florinel Coman, accidentați.

@sursa: DigiSport.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate