Sari la conținut

Transferul bizar al lui Balotelli chiar se poate face! Clubul din liga a treia confirmă


cosm1n.

Postări Recomandate

Mario Balotelli (29 de ani) se va despărți de Brescia la finalul acestui sezon, iar celebrul atacant italian pare tot mai aproape de o destinație surprinzătoare.

FOTBAL INTERNATIONAL
Mario Balotelli / Foto: Getty Images
FC Arges - Mioveni (vineri, ora 19:30, Digi Sport 1)

Udinese - Juventus (joi, ora 20:30, Digi Sport 1)

După apariția zvonurilor privind transferul lui Balotelli la echipa Como, președintele grupării din liga a treia italiană a confirmat negocierile.

"Există discuții între cele două părți. Reprezentanții lui au stat de vorbă cu noi. Nu pot spune nimic mai mult de atât", a declarat Michael Gandler, potrivit Sky Sport.

Mario Balotelli, aproape de transferul la Como, în Serie C
Clubul Como a fost preluat în urmă cu câteva luni de un grup de acționari din Asia, iar planurile echipei par foarte ambițioase. Patronul Robert Budi Hartono se află pe locul 54 în clasamentul celor mai bogați oameni din lume, potrivit Forbes.


Oamenii de afaceri din Indonezia ar fi stat deja de vorbă cu Mino Raiola, cunoscutul impresar al lui Mario Balotelli, iar cei de la Como au lăsat de înțeles că sunt dispuși să îi satisfacă pretențiile financiare, mai scrie sursa citată.

"Johnny English loveşte din nou" e acum în Digi Online, pe canalul Film Now! Descarcă aplicația și poți urmări filmul cu Rowan Atkinson pe telefon sau tabletă

Totuși, impedimentul rămâne reprezentat de liga în care evoluează echipa, ceea ce ar aduce un mare pas înapoi în cariera lui Balotelli.

Como, club fondat în anul 1907, se afla pe locul 13 în Serie C la momentul încheierii premature a campionatul, din cauza pandemiei de coronavirus.

O astfel de mutare ar reprezenta un adevărat pas în spate pentru Balotelli, care a fost obișnuit să joace doar la cluburi mari. Crescut de Inter Milano, el a mai evoluat pentru Manchester City, AC Milan, Liverpool, Nice și Olympique Marseille.

Printre trofeele cucerite de atacant se numără Liga Campionilor, cu Inter, și titlul în Premier League, cu Manchester City.

Brescia a regretat aducerea lui Balotelli
Revenit la începutul acestui sezon în Serie A, la Brescia, Balotelli a strâns 19 meciuri și a marcat 5 goluri. Relația sa cu clubul s-a deteriorat după pauza cauzată de pandemia de coronavirus, moment din care nu a mai prins lotul la niciun joc.

Președintele Massimo Cellino i-a reproșat public fotbalistului atitudinea sa, spunând că a făcut o eroare când a ales să îl transfere pe fotbalist.

Deși înțelegerea internaționalului italian cu Brescia expira în 2022, Cellino i-ar fi transmis o scrisoare lui Balotelli în care îl înștiințează de încheierea raporturilor contractuale, scrie Gazzetta dello Sport.

digisport.ro

image.thumb.png.1ed882b598dfd28e35adb82677d9dc75.png

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate