Sari la conținut

Replica de efect a lui Florin Tănase, după ce a fost criticat că are stângul ”pentru tramvai”. ”La Berceni nu ajunge!”


Erikutz

Postări Recomandate

Florin Tănase (25 de ani) i-a răspuns astăzi lui Marcel Pușcaș, cel care declarase la Digi Sport Matinal că fotbalistul de la FCSB are piciorul stâng doar ”pentru tramvai”.

image.thumb.png.96edc4cddf7cb24548bb4f8564e15e9e.png

În conferința de presă de dinaintea finalei Cupei României, cu Sepsi, Tănase l-a luat peste picior pe președintele de la FC U Craiova.

 

Cum să comentez?! Din păcate, aici la Berceni nu ajunge tramvaiul, deci eu nu circul cu tramvaiul”, a spus fotbalistul născut la Găești.

 

Marcel Pușcaș, critici dure pentru Florin Tănase

 

Marcel Pușcaș, președintele de la FC U Craiova, i-a criticat pe Florin Tănase și Andrei Vlad, cărora le-a reproșat carențele din joc, care nu ar putea fi rezolvate prin aducerea lui Thomas Neubert.

”Ce legătură are Neubert că Tănase intră mereu în centru să tragă cu dreptul, că piciorul stâng este de tramvai? E foarte previzil Tănase, un apărător deștept îl poate contracara foarte ușor, dacă ar avea forță mai mare, ar putea să-l depășească.

Tănase a spus că e nevoie de Neubert, dar probabil că uneori spui doar ce vor să audă alții. Ce poate să-i facă Neubert lui Vlad care iese la centrare și îi dă o lovitură în cap atacantului?”, a spus Pușcaș, la Digi Sport Matinal.

 

 

Sursa: click

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate