Sari la conținut

Nicolae Stanciu, desemnat cel mai bun mijlocaș din Cehia! "A fost ca un uragan după reluarea fotbalului"


Erikutz

Postări Recomandate

Nicolae Stanciu (27 de ani), proaspăt campion cu Slavia Praga, a fost desemnat cel mai bun mijlocaș al sezonului din Cehia de către Liga Profesionistă.

image.thumb.png.c79fd03cec5dfd786d7fa2bc1daee083.png

 

Internaționalul român a reușit 4 goluri și 11 pase decisive în acest sezon din Cehia, însă cele mai bune prestații au venit după reluarea fotbalului, în această primăvară. După pauza provocată de pandemia de coronavirus, Stanciu a reușit două goluri și șapte assist-uri, devenind astfel cel mai bun pasator din campionatul Cehiei.

"După reluarea competiției, internaționalul român a fost ca un uragan, reușind să marcheze două goluri în șapte meciuri, la care se adaugă șapte pase decisive (...). Mijlocașul ocupă primul loc și în ceea ce privește numărul șanselor de gol pe care le-a realizat, ajungând la 65 de astfel de situații pentru coechipierii săi.

Se confirmă astfel că premiul pentru cel mai bun mijlocaș îi aparține fără nicio discuție", au scris cei de la Slavia Praga, pe site-ul oficial al clubului.

Campioana Cehiei se poate mândri și cu cel mai bun portar (Ondrej Kolar) și cel mai bun atacant al campionatului (Petar Musa). Premiul pentru cel mai bun fundaș i-a revenit lui Jakub Brabec, de la Viktoria Plzen.

 

Lucian Sânmărtean, idolul lui Nicolae Stanciu

 

Fotbalistul din Alba Iulia e apreciat de fani și de antrenorul grupării cehe și și-a manifestat încrederea că evoluțiile sale vor ajuta prima reprezentativă în încercarea de a câștiga barajul cu Islanda, un prim pas spre calificarea la Campionatul European.

Apreciat la echipa la care și-a consolidat numele, FCSB, formația patronată de George Becali, Nicolae Stanciu nu-și uită colegii care au avut un rol determinant asupra progresului său.

Fotbalist încântător, Lucian Sânmărtean (40 de ani), actual oficial al Federației Române de Fotbal, se află pe un loc de frunte în topul personal al playmakerului de la Slavia Praga.

"Cu Luci am o relație foarte bună. Și el e idolul meu, am avut șansa să mă antrenez alături de el și la Vaslui, și la Steaua (n.r. - FCSB).

E foarte greu să se mai nască un jucător cu talentul pe care l-a avut.

Era foarte greu să driblez sau să fac ce face el pe teren. Când ne întâlnim la echipa națională, vorbim și îmi dă sfaturi", a declarat Nicolae Stanciu, la Digi Sport Special.

 

Sursa: Click 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate