Sari la conținut

Mesajul postat de Bernadette Szocs, care a atras mii de aprecieri! Cum arată sportiva după pandemie


cosm1n.

Postări Recomandate

Campioana europeană la tenis de masă, Bernadette Szocs (25 de ani), se menține în mare formă, chiar dacă a trecut și prin furcile caudine ale pandemiei.

SPECIAL
Bernadette Szocs Foto Sport Pictures
Milan - Juventus (marți, ora 22:45, Digi Sport 1)

Mioveni - Rapid, play-off promovare în Liga 1 (marţi, ora 20:00, Digi Sport 1)

Galerie Foto


Sportiva originară din Târgu Mureș se bucură de o mare simpatie pe rețelele de socializare. Cea mai recentă postare a sa a tras mii de comentarii.

”Rule your mind or it will rule you!”, ”Condu-ți mintea sau te va guverna ea pe tine!” a postat Bernadette un mesaj valabil pentru toți sportivii și nu numai în aceste momente destul de delicate în starea de alertă existentă în România.


Ea e Prințesa din viața Bernadettei Szocs! "A fost foarte greu"
Bernadette are o cățelușă de 10 ani primită cadou de la fratele său după ce a devenit cea mai bună jucătoare de tenis de masă din Europa la juniori, în condițiile în care a plecat la concurs accidentată și fără să facă vreun antrenament.

Pentru Bernadette Szocs, perioada pandemiei a avut și părțile ei bune! Pentru că mai tot timpul este plecată în străinătate, Berni a profitat din plin de lunile în care a fost nevoită să stea la Târgu Mureș din cauza restricțiilor impuse de coronavirus. Sportiva și-a petrecut timpul împreună cu familia și cu Princess, cățelușa sa de 10 ani, din rasa Bichon, pe care o iubește foarte mult și pe care a primit-o cadou de la fratele ei.

digisport.ro

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate