Sari la conținut

Fără măști, fără griji, totul natural. Cum au fost surprinși Pique și Shakira în timpul pandemiei


Pepx

Postări Recomandate

 

Gerard Pique and Shakira spotted with their kids on the streets of Barcelona without masks!

 

Pentru ca timpul să treacă mai ușor, Pique și Shakira au obișnuit să iasă la plimbare în fiecare seară, alături de băieții lor. Desigur, în jurul casei. Pentru că nu au luat contact cu alți oameni, Pique, Shakira, Sasha și Milan au renunțat la măștile de protecție la ultima lor plimbare.

Pentru Pique, vacanța forțată de pandemia de COVID-19 se apropie de final. Jucătorii Barcelonei au revenit la baza de pregătire, unde pentru moment se pregătesc individual.

 

 

Shakira a făcut show în pauza Super Bowl

Shakira (43 de ani) şi Jennifer Lopez (50 de ani) au oferit un spectacol de zile mari în pauza de la Super Bowl. Cele două dive latino au oferit o reprezentație de aproximativ 15 minute, timp în care au prezentat 20 de cântece.

 

Pepsi Super Bowl LIV Halftime Show

 

Pique: "N-ar fi rău să avem mai mult timp pentru antrenamente"

La Liga s-ar putea relua pe 12 iunie, dar Pique consideră că timpul de pregătire este prea scurt: "12 iunie? Am stat mult timp în casă și o singură lună de antrenament... le-aș spune să se mai gândească. Dacă ar fi câteva zile în plus de antrenament n-ar fi rău pentru noi, pentru a evita accidentările și a fi pregătiți.

Înțeleg interesul La Liga de a termina sezonul pentru că sunt o mulțime de bani în joc, dar să jucăm fără audiență nu e ceea ce ne place. Dar fie asta, fie La Liga nu se termină, și cu toate că suntem lideri, poate fi puțin urât", a spus Pique, într-un interviu acordat pentru publicația Sport.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate