Sari la conținut

Marea împăcare din fotbalul românesc! Victor Pițurcă și Gigi Becali au vorbit la telefon. ”Nu mai țin cont de supărări”


IoNuT™

Postări Recomandate

Gigi Becali și Victor Pițurcă

 

Gigi Becali și Victor Pițurcă s-au împăcat. Anunțul a fost făcut de fostul antrenor de la Universitatea Craiova, iar finanțatorul FCSB a confirmat. Cei doi au discutat la telefon, iar cel care a făcut posibilă ”marea împăcare din fotbalul românesc” pare să fi fost Cristi Borcea.

 


”Am zis: pentru ce să fiu supărat pe Pițurcă. Am vorbit cu el, era cu Cristi Borcea. Eu iau doar lucrurile bune de la oameni. Încerc să uit lucrurile urâte. Eu n-am nimic cu Pițurcă, nu m-am certat niciodată cu el. A mai zis el de Steaua, de CSA… A zis niște vorbe. A scos din gură niște aburi.

Ce a zis el, până la urmă? Nu mai țin cont de supărări. Bine, nu mai sunt prieten cu Pițurcă, să-i cer păreri. Am fost prieten cu Pițurcă, acum am rămas într-o relație. Eu cer păreri despre un jucător de la cinci sau șase oameni”, a declarat Becali la Pro X.

Victor Pițurcă: ”Am vorbit cu Gigi, nu mai vorbisem de mult”
”Am vorbit cu Gigi, că nu mai vorbisem de multă vreme cu el. El dacă nu se bagă la echipă nu-i place. I-ar plăcea să fie campion. E greu să se mai schimbe. Mulți patroni din Liga 1 au învățat de la Gigi și se bagă și ei peste antrenor.

La un club de fotbal trebuie să conducă unul singur, care trebuie să asigure bugetul clubului. E dificil să fie mai multe persoane care să decidă”, a declarat Victor Pițurcă la Digi Sport.

Victor Pițurcă a fost cel care l-a adus pe Gigi Becali la Steaua, dar între cei doi a intervenit o ruptură după ultimul mandat al fostului selecționer la roș-albaștri. Ulterior, Pițurcă s-a dat de partea Armatei, în conflictul cu finanțatorul FCSB, iar cei doi nu și-au mai vorbit.

 

 

sursa:              DigiSport

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate