Sari la conținut

Ionuț Radu, despre revenirea la Inter: ”Ar fi o mândrie să apăr acolo”. Ce spune de concurența cu Tătărușanu


IoNuT™

Postări Recomandate

ionut radu

 

Ionuț Radu a acceptat să vorbească pentru Digi Sport despre cariera sa și nu s-a lăsat doborât de faptul că nu a evoluat în ultima vreme la actuala echipă de club, Parma, deși în prima parte a sezonului a avut evoluții excelente la Genoa.

 

Acum, Radu este împrumutat de Inter, echipă de care aparține până în 2024, la Parma și speră ca într-o zi va ajunge să apere poarta formației pregătite acum de Conte. Se zvonește faptul că tânărul internațional român ar putea reveni la Milano chiar la finalul acestui sezon.

Ionuț Radu: ”Sunt conștient de valoarea pe care o am”
”Sunt obstacolele din cariera unui fotbalist, nu trebuie să te dărâme, trebuie să te întărească. Faptul că nu am jucat în ultimul timp, mă motivează. Am înțeles că trebuie să dau mai mult, atât fizic, cât și psihic, pe viitor o să învăț din experiența asta, ca să nu mai fiu pus în astfel de situație. Frustrant este pentru orice jucător, când nu ești în primul 11.

Eu sunt conștient de valoarea pe care o am, iar treaba asta mă liniștește. Eu mai am contract cu Inter până în 2024. Nu pot să spun totul acum, trebuie să fie puțină picanterie, nu pot să vă spun așa totul.


O să vedeți peste câteva luni unde o sa joc. Pentru mine ar fi o mândrie să ajung să apăr la Inter, vom vedea ce va fi. Nimic nu este întâmplător în viață, ceea ce îți este scris aia ți se va da. Tot ceea ce îți dorești, atragi, din punctul meu de vedere”, a declarat Ionuț Radu într-un interviu pentru Digi Sport.

Ionuț Radu își așteaptă locul la naționala României
Ionuț Radu își așteaptă rândul și la echipa națională. Tânărul internațional este convins că atunci când i se va da șansa, nu-i va da cu piciorul.

”Când mi se va da prima șansă voi profita de ocazie și nu voi dezamăgi pe nimeni”, a anunțat Radu.

22 de ani are Ionuț Radu.
9,5 milioane de euro este cota de piață a lui Radu, conform transfermarkt.com.

 

 

sursa:             DigiSport

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate