Sari la conținut

Omrani ar putea face pasul către Ligue 1. Ce scrie presa din Franța despre vârful lui Petrescu


IoNuT™

Postări Recomandate

billel omrani

 

Billel Omrani este unul dintre cei mai buni jucători de la CFR, iar jurnaliștii de la France Football au pus ochii pe el. Francezii l-au inclus într-un top al jucătorilor care ar putea evolua în Ligue 1.


”Un alt om, un alt jucător. A uitat primii săi ani la OM și s-a transferat în România, la CFR. Din 2016, a contribuit masiv la bunul mers al clubului (două titluri și o Supercupă României). A fost cel mai important om al CFR-ului în preliminariile europene, cu şase goluri în opt partide.

Ajuns la maturitate, jucătorul lansat în Ligue 1 de Bielsa poate spera la mai mult acum. Are 26 de ani, mai are contract cu CFR până în 2021, iar valorea sa de piaţă e cuprinsă între 2 și 3 milioane de euro! E gata de o reîntoarcere triumfătoare în Ligue 1?”, au notat jurnaliștii de la France Football.

Omrani a ajuns la CFR de la OM
Omrani este crescut de Marseille și a ajuns la CFR în 2016, chiar de la fosta campioană a Franței. Atacantul mai are contract cu ardelenii până în 2021.

În acest sezon a evoluat în 38 de meciuri pentru CFR, în toate competițiile, și a reușit să marcheze 13 goluri, la care se adaugă cele patru pase decisive pe care le-a dat colegilor săi.

26 de ani are Billel Omrani.
2,8 milioane de euro este cota de piață a lui Omrani, conform transfermarkt.com.

 

 

sursa:            DigiSport

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate