Sari la conținut

"Cristiano Bergodi, prima decizie importantă la Craiova. Vestea primită de jucătorii din Bănie"


Pepx

Postări Recomandate

 

Cristiano Bergodi l-a înlocuit pe Corneliu Papură pe banca tehnică a celor de la Universitatea Craiova, iar antrenorul italian a luat o primă decizie importantă din postura de principal.

 

Decizia luată de antrenorul italian care ultima dată a pregătit-o pe FC Voluntari îi privește pe jucătorii Universității Craiova. Conform Fanatik, Cristiano Bergodi a decis să îi bage în cantonament pe jucători mai repede decât se așteptau.

Prima decizie luată de Cristiano Bergodi din postura de antrenor principal al Craiovei:

Astfel, oltenii și-au dat întâlnire la baza de pregătire pe 8 mai, acolo unde vor sta în izolare, în cantonament, pentru a se pregăti pentru reluarea campionatului, acolo unde formația din Bănie țintește primul loc.

 

 

 

 

„A fost o surpriză plăcută pentru mine să fiu căutat de Craiova, care este o echipă de mare tradiție. E adevărat că și în iarnă am fost pe listă, dar atunci au fost mici detalii care au împiedicat venirea mea la Craiova. Acum ne-am pus de acord și mă bucur mult.

Obiectivul este titlul. Suntem la patru puncte și mai sunt opt meciuri de jucat din acest mini-campionat. Papură a făcut treabă bună, iar noi trebuie să continuăm această muncă. Eu am mare entuziasm, dorință multă și îmi doresc enorm să reușesc”  Cristiano Bergodi

 

SURSA:

Citat
 
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate