Sari la conținut

Cristiano Bergodi, prima reacție după ce a devenit antrenorul Craiovei: ”Vin să iau titlul”


IoNuT™

Postări Recomandate

Cristiano Bergodi este noul antrenor al Craiovei / Foto: Sportpictures

 

Cristiano Bergodi este noul antrenor al Universității Craiova. Italianul recunoaște că are obiective importante în Bănie: titlul și accederea în grupele Europa League.


Cristiano Bergodi dezvăluie că a acceptat imediat propunerea lui Mihai Rotaru, care l-a contactat joi, la scurt timp după ce Corneliu Papură și-a reziliat înțelegerea cu Universitatea Craiova.

Cristiano Bergodi, noul antrenor al Craiovei
”Cred că e posibil să câștigăm titlul, am venit să luăm titlul. Suntem la doar 4 puncte de CFR Cluj și e normal că ne gândim la titlu. Nu se știe încă situația echipelor, cât s-au pregătit jucătorii, se poate lupta, e un mini-campionat de opt partide și trebuie să dăm 100% pentru a ne apropia de CFR.

Vor fi doar meciuri decisive și cred că avem șanse la titlu. E foarte important să ajungem și în grupele Europa League sezonul viitor. 


Cunosc foarte bine lotul Craiovei. Pe Cosic chiar l-am antrenat la Pescara, în Serie A. Avem un lot format din jucători de calitate, e normal să ne gândim la titlu. Domnul Papură a făcut o treabă foarte bună și trebuie să o continui, am așteptări mari de la jucători”, a declarat Cristiano Bergodi, pentru site-ul oficial al Universității Craiova.

Craiova este a doua echipă pe care Cristiano Bergodi o va pregăti în actualul sezon din Liga 1. În prima parte a campionatului, la FC Voluntari, antrenorul italian a antrenat în 21 de meciuri, înregistrând o victorie, cinci remize și 15 înfrângeri.

În momentul suspendării campionatului, Universitatea Craiova ocupa locul trei în clasamentul din play-off, la egalitate cu FCSB și la patru puncte distanță de liderul CFR Cluj.

 

 

sursa:             DigiSport

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate