Sari la conținut

Sorin Cârţu a clarificat problema antrenorului Craiovei. Ce spune despre Papură: "Eu ştiu de ce a plecat"


IoNuT™

Postări Recomandate

FOTBAL:PETROLUL PLOIESTI-CS UNIVERSITATEA CRAIOVA, LIGA 1 (17.03.2015)

 

Plecarea lui Cornel Papură de pe banca celor de la Universitatea Craiova a surprins pe toată lumea, iar zvonurile au început să apară pe bandă rulantă.

 

Preşedintele oltenilor, Sorin Cârţu, a ţinut să clarifice variantele din ultima vreme, Edi Iordănescu, Cosmin Contra sau Eugen Neagoe.

"Nu cred că va fi Contra. Eugen Neagoe poate. Mai durează două-trei zile, până duminică maxim, când se decide. Eu nu mai am vâna care îi trebuie antrenorului, sunt bătrân. Edi poate să fie, dar şi la el sunt probleme mari, nu poţi să îl abordezi în cele 8 etape rămase.

Îţi dai sema ce probleme am avea cu Mărginean? Nu are cum. Nu s-a vorbit cu Edi de 5-6 luni. Deci noi am spus clar asta. Edi a fost într-o discuţie cu Rotaru acum 5-6 luni", a spus Sorin Cârţu în direct la Digi Sport, în cadrul emisiunii la Fotbal Club.

Sorin Cârţu ştie de ce a plecat Papură de la Craiova
Preşedintele Craiovei a comentat şi plecarea lui Cornel Papură, văzută drept una surprinzătoare, care a intervenit cu 8 etape înainte de final. Ba mai mult, patronul Mihai Rotaru s-a arătat şocat. Cârţu ştie de ce a plecat "Papi".

"Păi de la ce să audă Papură? De la ce citeşte în ziar? Păi e împotriva lui? Eu ştiu motivul, dar vorbiţi cu el, nu spunem la televizor. Nu ştiu ce se va decide cu Papură, depinde ce vrea, nu ştiu dacă îi va conveni ce i se va oferi în club...", a explicat Cârţu.

Universitatea Craiova i-a mulţumit lui Corneliu Papură, pe sute-ul oficial.

 

 

sursa:          DigiSport

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate