Sari la conținut

Fotbalul revine la Digi Sport! Bundesliga se reia! Bayern, lider cu patru puncte avans. Meciuri tari în următoarea etapă


IoNuT™

Postări Recomandate

Bayern Munchen

 

Angela Merkel, cancelarul Germaniei, a anunțat revenirea primelor două ligi din Germania, care vor putea fi urmărite pe canalele Digi Sport!


Data cea mai probabilă pentru reluarea campionatului Germaniei este 15 mai, dar este posibil ca Bundesliga să revină pe 22 mai, potrivit Bild. Se pare că nemții vor alege data exactă zilele următoare.

Bayern Muncehn, lider în Bundesliga. Meciuri tari în etapa 26
În momentul în care fotbalul din Germania a fost suspendat, din prima ligă au fost disputate 25 de partide, în urma cărora Bayern Munchen și-a asigurat "fotoliul de lider", cu 55 de puncte.

Pe locul doi se află Borussia Dortmund, cu 51 de puncte, în timp ce podiumul este completat de RB Leipzig, cu 50 de puncte.


În mod normal, următoarea etapă, cea cu numărul 26, va aduce câteva dueluri tari, printre care Borussia Dortmund - Schalke, Eintracht Frankfurt - Borussia Monchengladbach sau Werder Bremen - Bayer Leverkusen.

Programul complet al etapei a 26-a:
Fortuna Dusseldorf - Paderborn
Union Berlin - Bayern Munchen
Hoffenheim - Hertha 
Koln - Mainz
Lepizig - Freiburg
Dortmund - Schalke
Eintracht Frankfurt - Borussia Monchengladbach
Augsburg - Wolfsburg
Werder Bremen - Bayer Leverkusen

 

Cele mai importante partide din Bundesliga vor putea fi urmărite, în direct, pe programele Digi Sport!

Aproape 2000 de teste au fost efectuate la echipele din Bundesliga
Echipele din Bundesliga se antrenează conform unui protocol special de la jumătatea lunii aprilie - jucătorii se pregătesc în grupuri restrânse, iar toată lumea este supusă regulat testelor de coronavirus. Luni, reprezentanții Ligii au anunțat că din 1724 de teste efectuate, doar 10 persoane au fost depistate pozitiv.   

Mai sunt 9 etape de jucat în Bundesliga, iar Bayern Munchen, Borussia Dortmund, RB Leipzig, Borussia Monchengladbach și Bayer Leverkusen păstrează șanse la titlu.

 

 

sursa:             DigiSport

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate