Sari la conținut

Mărturisirea unui arbitru: "Nu-mi doream decât ca Ronaldo să rateze penalty-ul". Un titlu amânat 11 ani pentru Liverpool


crd

Postări Recomandate

Manchester United v Chelsea - UEFA Champions League Final

Însă gafa care i-a rămas în memorie lui Howard Webb şi continuă să-l urmărească se petrecuse cu un an înainte. Şi era vorba despre Manchester United, echipa despre  care după retragere va recunoaşte că o simpatiza. 

S-a întîmplat în 2009, pe vremea când Manchester United se lupta cu Liverpool pentru titlul de campioană. Faza s-a petrecut la jocul Man. United - Tottenham, pe Old Trafford. Un meci care avea să se dovedească un thriller.

Webb a dictat un penalty pentru Man. United la care apoi se ruga să rateze Ronaldo

Webb a povestit faza care continuă să-l urmărească chiar şi după atâţia ani. Era 2-0 pentru Tottenham la pauză, dar până la final avea să se petreacă un miracol: 5-2 pentru gazde!

"L-am văzut pe Carrick ajungând la o minge înaintea portarului (n.r. Gomes), care l-a atins apoi. Era un fault uşor. Mă aşteptam la protestele obişnuite pe care le vedem de obicei la fotbalişti, dar nu mă aşteptam la uimirea lui Gomes.

În câteva secunde mi-am dat seama că greşesc. Am păstrat decizia, nu ştiam unde am greşit, dar ştiam că e ceva în neregulă. Voiam doar ca Ronaldo să rateze penalty-ul", a rememorat Howard Webb pentru publicaţia The Athletic.

Colombia v Cote D'Ivoire: Group C - 2014 FIFA World Cup Brazil

Cristiano nu a ratat, iar golul său a fost startul unei reveniri superbe. Trei puncte care s-au dovedit decisive, deşi până la final distanţa a mai crescut cu un punct! O amânare cu 11 ani pentru un nou titlu câştigat de Liverpool în Premier League, pe care nu are cum să-l mai rateze în acest sezon!

Manchester United-Tottenham 5-2, în 2009

Man. Utd: Van der Sar, Rafael Da Silva (O'Shea 70), Ferdinand, Vidic, Evra, Ronaldo, Carrick, Fletcher (Scholes 61), Nani (Tevez 46), Berbatov, Rooney.
Au marcat Ronaldo 57 pen, Rooney 67, Ronaldo 68, Rooney 71, Berbatov 79/Bent 29, Modric 32.

Tottenham: Gomes, Corluka, Woodgate, King, Assou-Ekotto, Lennon, Palacios, Jenas, Modric (Bale 86), Keane (Huddlestone 87), Bent.
Spectatori: 75,458

Sursa: digisport.ro

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate