Sari la conținut

"Nişte idioţi!" Şumudică, reacţie vehementă atunci când a fost întrebat de contractul cu Gaziantep


crd

Postări Recomandate

marius sumudica

Să termini la Shabab, la arabi, unde-i foarte greu campionatul. Să nu fii schimbat, între singurii patru antrenori care n-au fost schimbaţi! Aici sunt doar cinci antrenori care n-au fost schimbaţi.

Şi să termin campionatul şi aici, la Gaziantep, e ca şi cum am câştigat campionatul în Turcia. Cu o echipă nou-înfiinţată, un club mai mic decât mine ca vârstă cum ar veni, s-a înfiinţat în 1988. Este primul an în prima ligă, o echipă făcută de la zero, zero, zero de mine.

Să fii pe locul 9 ar trebui să fie mândrii cei din Gaziantep. Când am avut ofertă să plec mi-au mărit contractul ca să nu plec", a mai declarat Şumudică la plecarea din România.

Şumudică şi Maxim, 14 zile în carantină în Gaziantep

După ce vor ajunge în Turcia, fotbalistul Alexandru Maxim, antrenorul Marius Şumudică şi membrii staff-ului tehnicianului vor intra în carantină pentru 14 zile.

În mod normal, Gaziantep va relua pregătirea pe 11 mai, dar totul se va decide după o nouă întâlnire a factorilor de responsabili din Turcia.

Campionatul în Turcia a fost suspendat pe 19 martie. După oprirea campionatului a revenit la Bucureşti alături de staff-ul său, tot la bordul unui charter.

Sursa: digisport.ro

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate