Sari la conținut

"Raț juca mereu, n-a fost nicio concurență. E vina mea că am încălzit banca". Latovlevici, dezamăgit că nu s-a impus la națională


crd

Postări Recomandate

FOTBAL:ROMANIA-DANEMARCA, PRELIMINARIILE CM 2018 (26.03.2017)

Fostul jucător de la FCSB a debutat la națională în 2011, când concurentul său pe post era Răzvan Raț. Cei doi au avut un dialog amical la emisiunea Digi Sport Special.

Chiar și după retragerea lui Raț, Latovlevici nu a reușit să se impună la echipa națională. Principalul motiv, spune el, este reprezentat de accidentările suferite de-a lungul timpului.

"N-a fost nicio concurență constructivă cu Răzvan Raț, că a jucat mereu numai el la echipa națională. Dar, după ce s-a lăsat, eu am fost singurul de vină pentru că am încălzit banca. Eu am fost întâmpinat cu bine la echipa națională. Nu am avut nicio perioadă asemănătoare cu cea de la FCSB din 2012 - 2013.

La Galatasaray nu am apucat să joc foarte mult, am fost accidentat și de fiecare dată am clacat în momentul în care eram aproape de revenire. Când am ajuns acolo, aveam nasul rupt, am stat o săptămână doar în pat. Apoi, Igor Tudor, care era antrenor, m-a împins să joc și nu am putut să fac față la nivelul ăla, în acel ritm și a venit a doua accidentare", a povestit Latovlevici, la Digi Sport Special.

Latovlevici nu a apucat să debuteze la Kisvarda

Fundașul stânga a fost dat afară de ungurii de la Kisvarda, la începutul lunii martie, pentru că a plecat în România, în momentul în care a izbucnit pandemia de COVID-19. Alături de el, și lui Gicu Grozav i s-a reziliat contractul.

Latovlevici a reacționat după ce a fost dat afară și susținea că nu regretă faptul că a ales să revină în România.

Sursa: digisport.ro

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate