Sari la conținut

Ianis Hagi, peste Mario Gotze! Lazio renunță la campionul mondial pentru a-l lua pe român


RedOne

Postări Recomandate

 

Ianis Hagi (21 de ani) e prima țintă pentru Lazio în următoarea perioadă de mercato. Italienii nu vor să-l rateze pe fotbalistul român și pentru asta au decis să renunțe în a-l mai urmări pe Mario Gotze.

Lazio se va concentra exclusiv pe transferul lui Ianis Hagi, care e văzut ca o alternativă perfectă pentru Gotze (28 de ani), fotbalistul Borussiei Dortmund, scrie Gazzetta dello Sport. În plus, românul n-ar avea nici pretențiile financiare atât de mari pe care le are neamțul, care a ieșit campion mondial cu Germania în 2014.

Totuși, transferul lui Ianis Hagi la Lazio rămâne o problemă majoră pentru clubul italian. Formația din Serie A depinde de Rangers ca să-l aducă pe român. Lazio speră ca scoțienii să nu-l transfere definitiv pe Ianis de la Genk și să aibă ei câștig de cauză.

Rangers poate să-l achiziționeze definitiv pe Ianis în schimbul a 5 milioane de euro. Genk l-a adus pe român vara trecută în Belgia de la Viitorul, în schimbul a 4 milioane de euro.

Ianis Hagi, peste Mario Gotze! Lazio renunță la campionul mondial pentru a-l lua pe român

 

SURSA https://www.prosport.ro/fotbal-extern/stranieri/ianis-hagi-peste-mario-gotze-lazio-renunta-la-campionul-mondial-pentru-a-l-lua-pe-roman-19022550#live_close

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate