Sari la conținut

Anghel Iordănescu, o inspirație pentru antrenorul Edi Iordănescu: ”Am împrumutat multe lucruri”


IoNuT™

Postări Recomandate

Anghel Iordanescu a fost selecționerul României / Foto: Sportpictures

 

Anghel Iordănescu a împlinit luni vârstă de 70 de ani, prilej pentru Edi Iordănescu să recunoască influența majoră pe care a avut-o tatăl său în cariera de antrenor.


Edi Iordănescu dezvăluie că principalul aspect profesional preluat de la tatăl său a fost rigurozitatea în organizarea echipei, pe care a aplicat-o și la Gaz Metan Mediaș, echipă pe care a dus-o, în premieră în istoria clubului, în play-off.

Edi Iordănescu, inspirat în carieră de realizările tatălui său
”Am împrumutat foarte multe lucruri în cariera de antrenor de la tata, dar fiecare are filosofia lui. De la orice antrenor îți poți însuți lucruri. Sunt lucrări pe care mi le-am dezvoltat, printre cele mai importante sunt modurile de organizare a activității.

Mereu am văzut la el că este foarte atent la detalii, nu lăsa nimic la voia întâmplării. El întotdeauna a fost extrem de meticulos, foarte bine organizat. Reușea întotdeauna să realizeze un mediu propice pentru performanță, a avut un grad de profesionalism foarte ridicat”, a recunoscut Edi Iordănescu, la emisiunea Fotbal Club, de la Digi Sport.

Anghel Iordănescu a fost implicat direct, ca antrenor, în două dintre cele mai importante performanțe înregistrate în fotbalul românesc.

"Bad Boys 2" este acum în Digi Online, pe Film Now! Descarcă aplicația și poți urmări filmul cu Will Smith și Martin Lawrence pe telefon sau tabletă

În 1987, Anghel Iordănescu a fost antrenorul care a condus Steaua spre trofeul Supercupei Europei, iar în 1994 a stat pe banca tehnică a „tricolorilor” în campania din Statele Unite ale Americii, încheiată în sferturile de finală ale Cupei Mondiale.

 

 

sursa:             DigiSport

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate