Sari la conținut

Probleme pentru Răzvan Lucescu la Al Hilal! Poate rămâne fără starurile echipei


IoNuT™

Postări Recomandate

Răzvan Lucescu antrenează din 2019 la Al Hilal / Foto: Profi Media Images

 

Răzvan Lucescu își poate pierde cei mai importanți atacanți de la Al Hilal. După Bafetimbi Gomis, căruia îi expiră contractul, Sebastian Giovinco ar putea reveni în Serie A în perioada următoare.


Giuseppe, fratele atacantului de la Al Hilal, a anunțat că Sebastian Giovinco și-a schimbat recent agentul și ia în considerare un transfer în Italia, la Inter, unde ar colabora din nou cu Antonio Conte, antrenor sub comanda căruia a evoluat la Juventus.

Sebastian Giovinco vrea să revină în Italia
"Seba și-a schimbat recent agentul, nu știu exact care va fi viitorul său profesional, pentru că încercăm să nu vorbim tot timpul doar despre fotbal. Dacă va avea posibilitatea să revină în Italia, cu siguranță o va lua în considerare.

Este clar că are o relație excelentă cu cei de la Inter, cu Antonio Conte și Giuseppe Marota (n.r. directorul executiv de la Inter). Sunt doi oameni care l-au ajutat foarte mult în carieră", a declarat fratele lui Sebastian Giovinco, în timpul unei discuții de pe Instagram.

Dacă Giovinco se poate întoarce în Italia, și Bafetimbi Gomis, un alt jucător important din echipa lui Răzvan Lucescu de la Al Hilal, are șanse mici să mai continue la câștigătoarea Ligii Campionilor Asiei.

Contractul atacantului francez cu Al Hilal expiră la finalul actualei stagiuni, iar una dintre echipele interesate de transferul lui Gomis este Galatasaray.

54 de goluri în 74 de meciuri a reușit Bafetimbi Gomis pentru Al Hilal
12 goluri și 14 pase decisive a reușit Sebastian Giovinco la Al Hilal

 

 

sursa:               DigiSport

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate