Sari la conținut

"Stăteam în mașină și plângeam!". Jose Mourinho a povestit un moment unic din cariera sa


IoNuT™

Postări Recomandate

Real Madrid v AFC Ajax - UEFA Champions League

 

Jose Mourinho a lăsat mereu impresia că este un antrenor puternic, care poate gestiona orice situație nefavorabilă, însă antrenorul portughez a dezvăluit că a existat un singur moment în care a cedat și a izbucnit în lacrimi.


Se întâmpla în sezonul 2011/2012, al doilea al lui Mourinho la Real Madrid. După eșecul din turul semifinalelor Ligii Campionilor, de pe terenul lui Bayern Munchen, scor 1-2, madrilenii abordau cu încredere manșa secundă.

Echipa lui Mourinho trimitea meciul la loviturile de departajare grație unei duble reușite de Cristiano Ronaldo, în primul sfert de oră.

Totuși, la loviturile de departajare, vedetele Ronaldo, Kaka și Ramos ratau penalty-urile în fața lui Neuer, iar Bayern se califica în finală, după ce Schweinsteiger transforma lovitura decisivă.

"Din nefericire, acesta este fotbalul. Cristiano, Kaka, Sergio Ramos. Trei monștri ai fotbalului, fără îndoială, dar sunt și ei oameni. Acela a fost singurul moment din cariera mea de antrenor în care am plâns după un eșec.

Filmul "A-X-L" e acum în Digi Online, pe canalul Film Now! Descarcă aplicația și poți urmări filmul de acțiune pe telefon sau tabletă

Îmi aduc foarte bine aminte. Eu și Aitor Karanka (n.r. - secundul său) eram în fața casei mele. Stăteam în mașină și plângeam. A fost foarte dificil pentru că noi am fost cei mai buni din acel sezon", a declarat Mourinho, pentru Marca.

Jose Mourinho, trei trofee la Real Madrid
"The Special One" nu a reușit să își treacă în palmares al treilea trofeu al Ligii Campionilor, după cele cu Porto și Inter, însă obținea titlul în La Liga, cu 100 de puncte acumulate în cele 38 de runde.

Tot alături de madrileni, Mourinho a câștigat Cupa și Supercupa Spaniei. El a părăsit clubul în 2013, când a decis să se întoarcă la Chelsea.

Portughezul o pregătește pe Tottenham din noiembrie 2019, când l-a înlocuit pe Mauricio Pochettino.

 

 

sursa:          DigiSport

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate