Sari la conținut

Real Madrid e acuzată de rasism de un fost jucător: ”Nu m-am impus acolo pentru că nu eram alb!”


IoNuT™

Postări Recomandate

Real Madrid v UD Almeria - La Liga

 

Fost adversar al României la Mondialul din 1994, columbianul Freddy Rincon (53 de ani) a oferit un interviu șocant în țara natală.


Mijlocașul sud-american, care între 1995 și 1997 a fost legitimat la Real Madrid, a explicat că nu s-a impus în Spania din cauza culorii pielii sale.

”Ce mi-a lipsit să mă impun la Real Madrid? Nu eram alb. Nu am fost victima rasismului zi de zi, dar în interiorul clubului, din păcate, da. Cu Jorge Valdano era foarte greu, pentru că exista multă presiune”, a spus Rincon, la emisiunea Gol Caracol.

Freddy Rincon: ”Erau multe orgolii la mijloc. Lucruri care nu erau la locul lor!”
Columbianul a adăugat că la Real existau numeroase probleme pe care nu și le-ar fi imaginat, în condițiile în care madrilenii reprezintă una dintre cele mai importante grupări ale planetei.
 
”Erau foarte multe orgolii la mijloc, multe lucruri care nu erau la locul lor. Lucruri care nu ar fi trebuit să se întâmple la nivelul unui club atât de mare. Cu toate acestea, mi-am făcut mulți prieteni la Madrid”, a mai afirmat Freddy Rincon.
 
Cu 84 de selecții și 17 goluri pentru Columbia, Rincon este unul dintre jucătorii emblematici din istoria ”los cafeteros”. Mijlocașul a mai evoluat în Europa pentru Napoli, în rest a jucat la cluburi din țara sa natală și Brazilia.

 

 

sursa:             DigiSport

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate