Sari la conținut

Sorana Cîrstea, OUT de la Madrid Open, după un parcurs aproape perfect


IoNuT™

Postări Recomandate

TENIS:ROMANIA-MAREA BRITANIE, FED CUP (22.04.2017)

 

Jucătoarea română de tenis Sorana Cîrstea a fost învinsă de franţuzoaica Fiona Ferro cu 6-3, joi, în semifinalele turneului Mutua Madrid Open Virtual Pro.


Cîrstea venea după patru victorii consecutive în competiţia virtuală, cu britanica Johanna Konta, ucraineanca Elina Svitolina, belarusa Victoria Azarenka, în faza grupelor, şi împotriva canadiencei de origine română Bianca Andreescu, în sferturi.

Fiona Ferro - Kiki Bertens, finala Mutua Madrid Open Virtual Pro
În finală, Ferro o va înfrunta pe olandeza Kiki Bertens, care a trecut în penultimul act de daneza Caroline Wozniacki cu 7-5. Finala va avea loc joi seara.

De remarcat că Bertens a câştigat ultima ediţia a turneului WTA de la Madrid, anul trecut, 6-4, 6-4 cu Simona Halep în finală, iar în 2018 a jucat finala cu cehoaica Petra Kvitova.


După anularea ediţiei 2020 a competiţiei pe zgură din capitala Spaniei, patronată de Ion Ţiriac, responsabilii turneului Mutua Madrid Open au decis să mizeze pe un turneu alternativ, disputat online, prin intermediul jocului video Tennis World Tour, în perioada 27-30 aprilie.

Turneul va beneficia de o donaţie de 150.000 de euro pentru cele două tablouri (ATP şi WTA), iar învingătorii vor decide apoi ce parte vor oferi jucătorilor şi jucătoarelor cu cele mai mari probleme economice. În afara acestei sume, 50.000 de euro vor fi donaţi Băncii de Alimente din Madrid, pentru reducerea impactului social al pandemiei de Covid-19, au anunţat organizatorii.

 

 

sursa:             DigiSport

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate