Sari la conținut

S-au certat ca la ușa cortului! Președinții lui Lyon și Marseille, la un pas de bătaie: "Noroc că prostia nu omoară!"


IoNuT™

Postări Recomandate

Chelsea Women v Olympique Lyonnais Women - UEFA Women's Champions League: Semi Final Second Leg

 

A fost scandal la ședința Ligii Profesioniste de Fotbal din Franța. Președinții a două mari rivale s-au insultat reciproc și a fost nevoie de intervenția președintelui Federației Franceze, Noël Le Graët, și a altor oficiali pentru a potoli spiritele. 

 

Este vorba de președintele lui Lyon, Jean-Michel Aulas și cel de la Marseille, Jacques-Henri Eyraud.  Conflictul a izbucnit pe tema înghețării campionatului după ce guvernul francez a decis suspendarea oricărei activități sportive până la toamnă.

Conducătorul lui Lyon, ocupanta locului 7 la întreruperea campionatului, s-a opus vehement acestei inițiative, susținând că Ligue 1 s-ar putea încheia după un sistem simplificat cu playoff și playout. Aulas a prezentat chiar și programul de jocuri, dar omologul său de la Marseille a preferat ca sezonul să ia sfârșit. Cum Marseille, locul 2, este favorizată de decizie, Aulas a răbufnit  și a trecut la jigniri spre consternarea celor prezenți.

Președinții lui Lyon și Marseille sunt dușmani vechi
Cei doi sunt la cuțite de mai multă vreme, dar după izbucnirea pandemiei și întreruperea meciurilor de fotbal, diferendul a luat amploare. 

"Aulas se crede Lider maximo și nu știe ce să mai facă pentru a salva un sezon complicat pentru echipa lui. Dar pretențiile lui sunt obscene," a fost reproșul celui de la Marseille.

"Din fericire pentru tine, prostia este mai puțin letală decât coronavirusul. Fotbalul nu a fost niciodată punctul tău forte," a venit replica lui Jean-Michel Aulas.

 

 

sursa:        DigiSport

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate