Sari la conținut

Klaus Iohannis a dezvăluit în ce condiții se poate relua sportul în România: ”Lucrurile nu vor reintra în normalitate!”


IoNuT™

Postări Recomandate

European Council Leaders Meet in Brussels

 

Klaus Iohannis, președintele României, a dezvăluit în ce condiții se pot relua competițiile sportive după data de 15 mai.


Iohannis spune că, în cazul în care sportul se va relua în perioada următoare, sunt slabe șanse să asiste și spectatori.

Klaus Iohannis ”Lucrurile nu vor intra, din păcate, în normal”
„Faptul că din 15 mai vor relaxa anumite măsuri nu înseamnă că revenim la viața normală de dinainte de epidemie. Nu înseamnă o revenire bruscă la normalitate! În realitate, experții spun că nu se știe când vom ajunge acolo.

Ne vom putea întâlni maximum câte 3, nu vom putea, o bună perioadă, să ieșim la restaurant sau la mall. Nu vom putea părăsi nici localitatea, decât cu un motiv serios.

La ușa instituțiilor va fi cineva care ne va măsura temepratura, să nu fim bolnavi. Competițiile sportive, dacă se vor relua, există o probabilitate mare să se reia fără spectatori. Lucrurile nu vor intra, din păcate, în normalitate”, a spus Klaus Iohannis, în cadrul unei conferințe de presă.

Becali: ”La noi 600, 400 nici n-au avut coronavirus”
Concurs | Hai să vezi cum poți câștiga cu Digi Online un telefon Digi K2

Gigi Becali speră ca autorităţile din România să nu adopte modelul din Olanda şi Franţa. Unul din cele mai puternice campionate din Europa, Ligue 1, este suspendat, iar guvernul francez a anunţat că fotbalul nu se va relua mai devreme de luna august.

"Păi noi suntem Franţa? La noi au murit în total câţi au murit în Franţa în jumătate de zi! La noi din ăştia 600, 400 nici n-au avut coronavirus! Avem şi noi informaţii cum se trec ăştia", a declarat finanţatorul FCSB într-o intervenție la emisiunea Fotbal Club.

Liga 1 propune Ministerului Sănătăţii 125 de persoane pe stadioane
În această săptămână, reprezentanţii LPF şi FRF vor merge la Ministerul Sănătăţii şi la Ministerul Afacerilor interne pentru a pune pe masă propunerile pentru reluarea Ligii 1. Între părţi au fost deja unele discuţii, iar fotbalul se bucură de sprijinul Ministrului Sportului, Ionuţ Stroe.

Între propuneri este şi aceea a efectuării testelor rapide înaintea fiecărei partide pentru toţi cei care participă la meci. Cel mai optimist termen pentru start este începutul lunii iunie, dar totul va fi stabilit în funcţie de hotărârile Guvernului.

 

 

sursa:            DigiSport

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate