Sari la conținut

"Un mizerabil". Fotbalistul care a fugit din România de teama interlopilor a fost pus la zid de fostul selecționer


IoNuT™

Postări Recomandate

1.FOTBAL:ASTRA PLOIESTI-FC VASLUI 0-0,LIGA 1 (7.04.2010)

 

Columbianul Jorge Luis Pinto, fostul selecţioner al Hondurasului, l-a descris ca ''mizerabil'' pe atacantul hondurian Carlo Costly, fostul jucător al echipei FC Vaslui, care săptămâna trecută l-a taxat ca ''nebun şi tulburat'', relatează EFE.


Fostul selecţioner al Hondurasului îi dă o replică acidă lui Carlo Costly
''Îmi pare rău, dar nu răspund pentru că această mizerie nu merită un răspuns. Costly nu a câştigat nimic niciodată. Mereu era întrebat cel mai golan şi cel mai puţin muncitor'', a declarat Luis Pinto, selecţioner al Hondurasului între 2014 şi 2017, în prezent fără angajament.

Pinto a citat apoi spusele unui alt internaţional hondurian care remarca: ''Singurul care are probleme cu Pinto este cel căruia nu-i place să muncească''.

Costly, 37 ani, l-a criticat pe columbian, într-un interviu dat săptămâna trecută pentru ziarul Diez, opinând că Hondurasul s-ar fi putut califica la CM 2018 din Rusia, dacă ar fi avut un joc mai ofensiv, mai puţin axat pe apărare.


Pinto, 67 ani, a fost şi selecţionerul naţionalei Costa Rica (2011-2014), cu care a atins sferturile CM 2014 din Brazilia, dar şi al Columbiei (2007-2008). El a antrenat ultima oară echipa Millonarios (2018-2019).

Agerpres

Fotbalist de națională, scos în chiloți pe stradă și amenințat cu pistolul de un interlop: ”Până mâine, dispari din România!”
Impresarul Mugurel Ilisei a povestit modul mafiot în care a fost forțat Carlo Costly, fost jucător la FC Vaslui, să părăsească țara noastră. Un interlop local i-a pus pistolul la cap atacantului originar din Honduras și i-a transmis să ”dispară din România”.

”El vorbea cu prietena sau soția unui vestit interlop din Vaslui, poreclit Grecu’. Exista un bar în Vaslui, avea un nume sud-american, iar acolo lucra respectiva femeie. Nu doar Costly, mai mulți jucători își făceau veacul pe acolo. Costly s-a ‘combinat’ cu acea fată, iar Grecu’ a aflat de relație.

După un meci CFR Cluj – Vaslui, Costly s-a întors la Vaslui și s-a întâlnit cu prietena interlopului. În acea perioadă, Grecu’ montase camere video pentru a-și supravegha prietena. Așa că s-a dus peste ei și i-a prins în fapt.

L-a scos pe Costly în chiloți, în stradă, i-a pus pistolul la cap și i-a spus: ‘Până dimineața la ora 07:00, să dispari din România!’. Ceea ce s-a și întâmplat. În acea noapte, Costly a luat taxiul până la București, s-a urcat în avion și a plecat la el în țară”, a rememorat impresarul, pentru Gazetă.

”România e periculoasă, nu mă mai întorc!”
După acest episod incredibil, Adrian Porumboiu, fostul patron al lui FC Vaslui, nu l-a mai găsit pe Carlo Costly. Vârful hondurian n-a mai vrut să audă de Liga 1 și a plecat în țara natală.

”A doua zi, m-a sunat domnul Porumboiu, înnebunit: ‘Unde e Costly, unde e Costly?'. Eu îl tot sunam, iar Costly îmi spunea: ‘România e periculoasă, nu mă mai întorc!’”, a adăugat Ilisei.

Carlos Costly, 37 de ani, a fost în lotul Vasluiul în 2010. Avea contract pe trei ani și jumătate, însă a plecat din România după doar câteva luni. Fotbalistul cu 77 de selecții și 32 de goluri în naționala țării sale joacă acum la Marathon, în Honduras.

 

 

sursa:               DigiSport

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate