Sari la conținut

Coșmarul echipei Wuhan Zall. Cum au fost tratați în Spania și ce au găsit la revenirea în China: "Nu mai este deloc ca înainte"


IoNuT™

Postări Recomandate

Wuhan Zall Football Club Return Home After 104 Days Wandering Tour

 

Legitimat la echipa Wuhan Zall, fotbalistul Jean Evrard Koussi (25 de ani) a vorbit despre revenirea în China și perioada petrecută în exil pe durata pandemie de COVID-19.


După 104 zile petrecute în Spania, jucătorii echipei Wuhan Zall s-au întors în China, însă aceste luni au fost extrem de dificile pentru toată lumea. Atacantul Jean Evrard Koussi a explicat prin ce a trecut: "Nu voi uita niciodată acest an! E un moment foarte, foarte ciudat. S-au întâmplat atât de multe lucruri pe care nu le voi uita niciodată.

A fost foarte dificil în Spania, foarte dificil. Aveam numele orașului pe echipament (n.r Wuhan) și de fiecare dată când ieșeam oamenii se uitau diferit la noi. Mai ales la jucătorii chinezi, care au avut experiențe negative în supermarket-uri.

Jean Evrard Koussi, atacant la Wuhan Zall: "Atmosfera era foarte proastă, mereu veneau vești proaste din China"
A fost dificil și pentru staff-ul tehnic. Ne antrenam, dar nimeni nu mai dorea să joace meciuri cu noi. Nu găseam niciun adversar. Atmosfera din echipă era foarte, foarte proastă! Cand ne antrenam puteam vedea că jucătorii chinezi nu voiau sa fie acolo. Erau foarte nervoși și totul era ciudat. În fiecare zi veneau vești proaste din Wuhan.


Nu mai este deloc ca înainte! Oricum, vedem că viața reîncepe să fie ok", a spus Jean Evrard Koussi, pentru The Guardian, citat de Ziare.com.

Jucătorii din Wuhan, primiți ca niște eroi la revenirea în China
104 au petrecut jucătorii și stafful tehnic al echipei Wuhan Zall în Spania. Echipele din China au reluat antrenamentele, iar sezonul ar urma să înceapă în luna iunie.

La revenirea în Wuhan, fanii echipei i-au întâmpinat ca pe niște eroi pe fotbaliștii de la Zall.

https://www.digisport.ro/galerie-foto/1/fotbal/fotbal-international/cosmarul-echipei-wuhan-zall-cum-au-fost-tratati-in-spania-si-ce-au-gasit-la-revenirea-in-china-nu-mai-este-deloc-ca-inainte-830121

 

 

sursa:             DigiSport

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate