Sari la conținut

Cum se relaxează fotbaliștii de la FCSB pe timp de pandemie. ”Jucăm trei ore pe zi”


IoNuT™

Postări Recomandate

jucatori fcsb

 

Pandemia de COVID-19 a pus stop fotbalului din întreaga lume, dar jucătorii FCSB nu pot sta departe de sportul rege. Darius Olaru a dezvăluit faptul că el și colegii săi se joacă câte trei ore pe zi FIFA 20.


FRF a organizat competiția eCupa României, la care participă mai mulți jucători din Liga 1. Aceștia se duelează la FIFA 20, iar Darius Olaru susține că el și colegii săi de la FCSB sunt experți în jocul pe Play Station.

Olaru, Moruțan, Crețu, Coman și Cristea, campioni la FIFA 20
”La club suntem mai mulți care jucăm FIFA 20, în modul <Ultimate Team>, și o facem destul de bine. Ar fi fost mai mulți colegii de-ai mei care ar fi putut să joace în această competiție, dar eu și Vali am fost aleși, cred că suntem destul buni. Sper să facem o figură frumoasă amândoi și să ajungem cât mai sus în competiție, chiar să o câștigăm.

Am jucat cu mai mulți colegi, și cu Vali, dar și cu Moruțan și Cristea, chiar destul de des. Jucăm aproximativ trei ore pe zi, e mai mult decât o făceam înainte de această pandemie. Sper să fiu în formă luni”, a declarat Darius Olaru pentru FRF.


De curând, și Florinel Coman a postat o fotografie pe contul său de Instagram în care se vede cum joacă FIFA 20, iar iubita sa susține că ”nimeni nu-l întrece”.

FCSB a învins Universitatea Craiova la FIFA 20
"Equalizer" e azi, de la 20:00 în Digi Online, pe canalul Film Now! Descarcă aplicația și poți urmări filmul cu Denzel Washington pe telefon sau tabletă

LPF a organizat eLiga1 pe FIFA 20. În această competiție a avut loc meciul dintre FCSB și Universitatea Craiova, iar roș-albaștrii s-au impus cu 1-0.

Cei de la FCSB nu au scăpat ocazia de a-i ironiza pe olteni după victoria obținută de reprezentantul lor în fața celui care a jucat pentru Universitatea Craiova.

”Complexul de inferioritate al celor de la Craiova împotriva roș-albaștrilor s-a extins și la nivelul FIFA20. Felicitări, Emil Constantinescu, pentru o nouă victorie”, au scris cei de la FCSB pe pagina lor de Facebook.

 

 

sursa:             DigiSport

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate