Sari la conținut

Prim-ministrul şi ministrul sporturilor au decis, după o celulă de criză. Un alt campionat din Europa se va relua


IoNuT™

Postări Recomandate

Wisla Krakow v Ruch Chorzow - Polish Ekstraklasa

 

Germania este primul mare campionat care a stabilit data reluării, 9 mai, cu toate că pot interveni modificări de ultim moment, în funcţie de evoluţia pandemiei de coronavirus.


Între timp, o altă ţară care a stabilit data reluării este Polonia.

Anunţul a fost făcut chiar de Liga poloneză, condusă de fosta glorie Zbigniew Boniek, după ce prim-ministrul Mateusz Morawiecki s-a consultat cu ministrul sporturilor, Danuta Dmowska-Andrzejuk, în urma unei celule de criză special creată, în care s-a lucrat timp de 4 săptămâni alături de specialişti în medicină.


https://t.co/NMjF5H6eOO
Şi în Cehia s-au reluat antrenamentele.
Fotbalul din Polonia se reia. Jucătorii, antrenorii şi arbitrii, testaţi pentru COVID-19
Astfel, jucătorii vor putea reveni la terenurile de antrenament pe 3/4 mai, iar reluarea meciurilor poate avea loc pe 29 mai, pentru ca încheierea campionatului să fie cel târziu pe 20 iulie, dată limită impusă de UEFA pentru comunicarea echipelor participante în cupele europene.

După revenirea pe teren, toţi jucătorii şi membrii staff-ului vor fi supuşi unor teste riguroase în ceea ce priveşte sănătatea. Din momentul revenirii la antrenament, cluburile îşi vor ţine jucătorii şi staff-ul izolaţi 14 zile în cantonament.

Primele teste pentru jucători vor fi făcute pe 3 şi 4 mai, urmând ca antrenamentele să fie în grupuri mici. Din 10 mai, se vor putea face antrenamente cu tot grupul de jucători, dacă testele ies bine. Apoi, pe 27 şi 28 mai vor fi făcute din nou teste pentru jucători şi staff, dar şi pentru arbitri, fiind practic ultimele verificări înaintea reluării efective a meciurilor.

Aşadar ultimele etape ale sezonului sunt prevăzute să se dispute pe 18/19 iulie. De menţionat că partidele se vor juca fără spectatori în tribune.

Pe 25 aprilie, la ora 12:00, Polonia are 11.000 de infectaţi cu coronavirus şi 499 de decese.

 

 

sursa:              DigiSport

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate