Sari la conținut

Barcelona renunță la lupta pentru titlu! Decizia luată, în ciuda amenințărilor primite


Animalix

Postări Recomandate

Javier Tebas, președintele La Liga, a explicat că echipele care vor refuza să joace meciurile rămase odată ce campionatul va fi reluat, vor fi pedepsite.

FOTBAL

"Dacă în momentul în care autoritățile vor permite reluarea campionatului vor exista echipe care vor refuza să joace, formațiile respective își vor pierde meciurile la masa verde, exact așa cum s-ar fi întâmplat și înainte dacă una dintre echipe ar fi refuzat să intre pe teren", au fost cuvintele președintelui La Liga, potrivit Marca.

Barcelona pune sănătatea jucătorilor pe primul plan

Conform celor de la Sport.es, oficialii Barcelonei iau în considerare să nu mai dispute vreo partidă rămasă, indiferent de consecințe, atât în Spania, dar și în Champions League. Decizia catalanilor ar veni din dorința de a-i proteja pe jucători.

Conducerea formației blaugrana nu-și dorește să își asume vreun risc și deși hotărârea nu este una oficială, jucătorii lui Quique Setien sunt aproape să nu mai dispute vreun joc în acest sezon.  

Accesul spectatorilor pe stadioanele din Spania, interzis până în 2021

Italia și Spania sunt cele mai afectate țări europene afectate de pandemia de coronavirus, iar autoritățile pregătesc măsuri drastice în ceea ce privește distanțarea socială.

În Spania, premierul Pedro Sanchez l-ar fi informat deja pe Javier Tebas, președintele La Liga, într-o discuție neoficială, că accesul spectatorilor la meciuri va fi interzis până în 2021, informează cotidianul Sport.

În aceste condiții, toate meciurile rămase din acest an ar urma să se dispute cu porțile închise.

O astfel de măsură va aduce pierderi financiare majore în rândul cluburilor, astfel că ele trebuie să găsească soluții rapide pentru gestionarea acestei crize fără precedent.

Javier Tebas, președintele La Liga, a explicat că echipele care vor refuza să joace meciurile rămase odată ce campionatul va fi reluat, vor fi pedepsite.

suarez messi barcelona

 

Sursa: digisport.ro

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate