Sari la conținut

Ilie Dumitrescu, impresionat de mutările pe care vrea să le facă Craiova pe piața transferurilor. ”Aveau nevoie acolo!”


IoNuT™

Postări Recomandate

ilie-dumitrescu

 

Fotbalul este oprit, dar cluburile caută să se întărească deja pentru următoarul sezon. Este și cazul celor de la Universitatea Craiova. Oltenii au pus ochii pe Bogdan Planic și Valerică Găman, lucru care l-a impresionat pe Ilie Dumitrescu.


Fostul internațional consideră că cei de la Craiova ar da adevărate lovituri pe piața transferurilor dacă vor reuși aceste achiziții.

”Vă dați seama ce competiție va fi pe post, acolo la Craiova. Bălașa, Planic, Găman, mută foarte bine, dacă se va face. Chiar aveau nevoie acolo”, a declarat Ilie Dumitrescu la Fotbal European, de la Digi Sport.

Universitatea Craiova a renunțat la trei jucători
Universitatea Craiova a început să facă curățenie în timpul pandemiei de COVID-19. Corneliu Papură a anunțat faptul că Ivan Martic și-a reziliat contractul cu echipa din Bănie, iar în aceeași situație se află și alți doi jucători importanți.

Papură susține că echipa sa s-a despărțit și de Tiago Ferreira și Claude Dielna. Contractele celor doi se încheiau la finalul acestui sezon.

"Loserii" este acum pe Film Now! Descarcă aplicația Digi Online și poți urmări filmul pe telefon sau tabletă

Mihai Rotaru, finanțatorul grupării din Bănie, nu a renunțat la ideea de a forța titlul de campioană în acest sezon și vrea să rezolve rapid și cea mai mare problemă din lotul lui Corneliu Papură, prin aducerea lui Planic și Găman.

 

sursa:              DigiSport

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate