Sari la conținut

Gigi Becali nu glumește pe timp de pandemie! Ce decizie a luat în privința jucătorilor de la FCSB


IoNuT™

Postări Recomandate

FOTBAL:FCSB-MILSAMI ORHEI, LIGA EUROPA (11.07.2019)

 

Gigi Becali ține la sănătatea jucătorilor săi, care au început să se pregătească deja, pe grupuri, la baza echipei din Berceni, și a decis să-i mai testeze pe aceștia, încă o dată, de COVID-19.


Astfel, jucătorii FCSB vor fi supuși din nou testului de COVID-19, luni, 27 aprilie, la baza din Berceni. Până acum, fotbaliștii antrenați de Bogdan Vintilă au mai fost testați de două ori, pe 9 și 13 aprilie.

La precedentele două teste, niciun jucător de la FCSB, sau membru al staff-ului, nu a fost depistat pozitiv, astfel că Becali le-a permis acestora să se pregătească la baza echipei, în grupuri de câte 3 sau 4.

Metoda de pregătire aleasă de FCSB
Fotbaliștii de la FCSB nu au intrat în cantonament, așa cum Becali și-ar fi dorit inițial, dar câte trei sau patru jucători, la ore diferite, merg la bază pentru a face alergare sau sala.

Între timp ce ceilalți fac antrenamente de acasă. Fiecare jucător de la FCSB merge de două ori pe săptămână la baza echipei din Berceni.

Jucătorii lui Boogdan Vintilă au fost puși să-și instaleze o aplicație pentru a putea face antrenamentele de acasă, în același timp, prin video-conferință.

 

sursa:         DigiSport

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate